Lettere å finne eieren av en bil

Er du parkert inne, påkjørt, bulket i eller utsatt for råkjøring? Hvem er det som sitter i bilen foran deg? Nå kan du få svar med noen tastetrykk.

– Mange har nok trodd at registeret over bileiere er hemmelig, men dette er åpne opplysninger som du har krav på innsyn i. Vi har bare gjort det litt enklere å finne informasjonen, sier Morten Øverbye i AutoMagi.

AutoMagi Ltd. er et Oslo-basert teknologiselskap som utvikler teknologi for nett og mobile plattformer.

Selskapet har utviklet Finn bileier, som var den første applikasjonen som lot deg søke mot registeret til Statens Vegvesen fra din iPhone.

App-en toppet lenge listene over betalte applikasjoner i App Store.

Har oppdatert

Nå har AutoMagi sluppet en kraftig oppdatering av Finn bileier.

– Med den nye utgaven kan du søke både mot Brønnøysund og Statens Vegvesens databaser. I løpet av sekunder får du alle offentlig tilgjengelige opplysninger om bilen, sier Øverbye.

Ved å taste inn skiltnummeret på en bil får du nå informasjon om bilens eier, heftelser på bilen og dato for neste EU-kontroll.

Nyttig i hverdagen

– Dette er en app som er nyttig, enten du skal sjekke bruktbilen før du kjøper eller om du er parkert inne og trenger å finne den andre sjåføren, sier Morten Øverbye.

Finn bileier fungerer med alle versjoner av iPhone. Den kan kjøpes i App Store.

 

 

3 thoughts on “Lettere å finne eieren av en bil

  1. Tja. Sikkert helt rå nyhet for iphone brukere mens vi android brukere har hatt dette en god stund nå.

  2. Hvorfor er dette en fet nyhet når det kommer til iphone mens android har vel 4-5 forskjellige apps som gjør denne jobben. men jeg har aldri sett noen artikkel om det.

  3. Lucifer: Har du en anbefaling på tilsvarende app til Android?

Legg igjen en kommentar