Vil fly høyt med mobilt bredbånd

Sjefen for Digital-TV og bredbåndsselskapet Get, Gunnar Evensen, lanserte i dag mobilt bredbånd. Løsningen leveres gjennom Telenors mobilnett.

Gets kunder får dermed samme dekning og kapasitet som det Telenors egne produkter.

Abonnementet blir inkludert ut året for alle Get kunder som abonnerer på bredbåndsproduktene M 20, L 50, XL 100 eller XXL 200.

For andre Get kunder er produktet tilgjengelig for 49 kroner måneden.

– Undersøkelser viser at kunder ønsker å få levert komplette tjenester fra Get, og øverst på ønskelisten står mobilt bredbånd. Vi er derfor glade for at kunder fra i dag også kan få mobilt bredbånd fra Get, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i Get.

Har micro-SIM
Get lanserer både et micro SIM-kort tilpasset IPad og Android baserte lesebrett, og et USB modem som enkelt kobles til PC-en.
Etter hvert vil Get også lansere en mobil trådløs ruter med SIM-kort som gjør at flere kan dele det mobile bredbåndet gjennom et lokalt trådløst nettverk – uansett hvor man er.
Er med deg – hele veien
– Mobile tjenester blir stadig viktigere, og dette er første skritt på veien for at kunder skal kunne bruke sine Get tjenester også når de er på farten, avslutter Gunnar Evensen.
Det første mobilproduktet Get lanserer er beregnet for de som primært benytter fast bredbånd, men har behov for mobilt bredbånd av og til.

 

Foto: Get

Legg igjen en kommentar