Gjør om mobilen din til en støvsuger!

Her er app-en der du utfordres til å rydde opp i dine virtuelle og nedstøvede hjem. Har du ikke støv på hjernen fra før – så får du det med denne løsningen.

Electrolux bringer nå støvsuging over i den digitale tidsalder. Gjennom iVac har selskapet utviklet verdens første støvsuger App for iphone og iPad.

Selskapets forsknings- og utviklingsteam (R&D) ble overrasket da de oppdaget at støv ikke bare er et fenomen den virkelige verden, men også i Cyberspace.

“Cyberdust”
Utviklingsteamets første møte med “Cyberdust” ga dem ideen om å overføre sin fagekspertise om rengjøring i den virkelige verden til den digitale sfæren.

Resultatet ble lanseringen av iVac, verdens første virtuelle støvsuger. Den er nå tilgjengelig for fri nedlastning i App Store.

Rengjør virtuelt

– iVac vil definitivt gjøre husarbeid til en lystbetont affære i mange hjem. Dette er et virtuelt rengjøringsspill hvor man kan engasjere hele familien. Er man dyktig til å rengjøre virtuelt, er det ingenting i veien for å vise sine ferdigheter i den virkelige verden heller, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Utfordre deg selv

iVac er et ferdighetsspill. Her skal man rengjøre så effektivt som mulig på vanskelige tilgjengelige steder i hjemmet etter tilmålt tid.

Har du et spesielt godt håndlag med støvsugeren, kan man hver uke de neste 20 ukene vinne en ekte Premium støvsuger fra Electrolux.

Den som oppnår ukens toppscore, målt i antall gram oppsamlet støv, vinner. Man benytter sin egen iPhone som støvsuger. Telefonen må holdes i korrekt vinkel for å oppnå best utnyttelse av rengjøringen.

Er du riktig heldig kan du sveipe over både mynter, nøkler og lekebiler som veier mer enn en uskyldig liten hybelkanin. Med tyngre støvsugerpose oppnås også en høyere poengsum. Når posen er full kan den sendes til Electrolux for registrering.

Utfordre dine venner

Den enkeltes rengjøringsferdigheter kan deles på Facebook gjennom statusmeldinger, men også gjennom andre sosiale medier og nettverk. Slik kan du utfordre dine venner for å se hvem har best håndlag med støvsugeren i egen omgangskrets.

I applikasjonen føres fortløpende statistikk på egne resultater, men også sammenlikning av støvsugerferdighetene med egne venner eller med øvrige deltakere over hele verden.

 

2 kommentarer om “Gjør om mobilen din til en støvsuger!

Legg igjen en kommentar