Svensk avis valgte Aspiro for SMS-betaling

Aspiro blir avisen Expressens leverandør av mobile betalingsløsninger via SMS og MMS, og andre mobile aktiviteter.

AB Kvällstidningen Expressen utgir den landsdekkende svenske tabloidavisen Expressen og de regionale utgavene GT i Göteborg og Kvällsposten i Malmø.

Expressen.se med de regionale variantene gt.se og kvp.se leverer nyheter, underholdning og sport 24 timer i døgnet.

Skal drifte løsningen
Avtalen omfatter bruk av Aspiros medieplattform for utvikling og drift av Expressens mobile aktiviteter samt betalingsløsninger via SMS og MMS.

Aspiro og Expressen vil arbeide tett sammen i tiden framover for å lansere nye tjenester.

– Aspiro har lang erfaring i å levere mobile løsninger for medieselskaper og løsninger som passer våre behov, og var derfor et bra valg som leverandør for oss, sier Matthew Carlson, redaksjonssjef for digitale medier i Expressen.

Vil utvikle spennende mobile tjenester

Aspiros medieplattform er en brukervennlig og fleksibel mobil plattform som gir Expressen og andre medieselskaper bedre muligheter til å utvikle spennende mobile tjenester og til å organisere aktiviteter på tvers av avdelinger.

– Medieselskaper er et av våre viktigste satsingsområder, fordi vår plattform tilbyr løsninger som er skreddersydd spesielt for den typen virksomhet. Vi er derfor svært glade for at Expressen nå også har valgt å bli kunde av oss, sier Peter Tonstad, sjef for Aspiro Mobile Solutions.

Legg igjen en kommentar