Har tredoblet veksten i nye brukere

I dag passerte 24SevenOffice 450 nye registrerte communitybrukere og nådde dermed sin målsetning fire måneder tidligere enn forventet.

24SevenOffice, som er forretningssystem divisjonen i 24Seven Technology Group ASA, gikk i forkant av lanseringen av den internasjonale versjonen «World Edition» og sine nye websider ut med en målsetning om å øke antall nye registreringer av community brukere fra et nivå på 150 nye per måned til 450 nye per måned innen utgangen av  tedje kvartal i år.

Utviklingen i nye registreringer kan følges live på selskapets IR-sider.

Lansert i andre kvartal

24SevenOffice World Edition ble lansert i andre kvartal i år og inneholder blant annet komplett system for prosjektplanlegging og styring, samt dokumentdeling integrert med Google.

Brukere kan fritt invitere eksterne deltakere til å dele informasjon i sitt prosjekt og dette vil være et viktig bidrag til viralspredning av systemet. 24SevenOffice er som tidligere kommunisert i rute med lanseringen av løsningen på Google Apps Marketplace i tredje kvartal.

Google Apps Marketplace har over 3 millioner bedriftskunder og får cirka 4000 nye kunder hver dag.

Drahjelp fra Google

Det er lanseringen på Google Apps Marketplace det knytter seg størst forventning til økning i nye registrerte communitybrukere og det var derfor meget gledelig at selskapet klarte denne målsetningen uten hjelp fra lanseringen på Google Marketplace, opplyser selskapet i en børsmelding.

 

Legg igjen en kommentar