Går for BlackBerry – overtar Trigcoms kundebase

I dag starter NetCom salg av BlackBerry, samt at de overtar Trigcoms kundebase. Trigcom skal fungere som service- og supportsenter for NetComs BlackBerry kunder.

Trigcom er kjent som de fremste på salg og support av BlackBerry i Norden.

BlackBerry har svært avansert sikkerhetsfunksjonalitet. Du har blant annet mulighet for fjernsletting av sensitivt innhold, sikker kommunikasjon til bedriftens IT-systemer og avansert kryptering av e-post gjør BlackBerry til den sikreste smarttelefonen på markedet.

Telefonen er den eneste som er sikkerhetsgodkjent av Nato.

Populær og sikker
– BlackBerry er en svært populær telefon i Europa og USA, og er anerkjent for avanserte sikkerhetsløsninger som gjør den ekstra ettertraktet i bedriftsmarkedet. Samtidig komprimeres datamengden, slik at prisen for mobilsurfing reduseres automatisk. Vi er spent på hvordan BlackBerry mottas blant kundene våre, og om den er i stand til bite fra seg i kamp med de etablerte smart-vinnerne på det norske markedet, sier salgsdirektør Kristian Renaas i NetCom.

Fakta
  • BlackBerry blir tilgjengelig med ordinære NetCom-abonnement 1. juni både for privat- og bedriftskunder.
  • Telefonen kommer for salg på netcom.no, via NetComs kundesenter og i NetCom-butikker over hele landet.
  • BlackBerry er kjent for å ivareta sikkerhet på en avansert måte, blant annet ved å hente informasjon fra egen server innenfor bedriftens brannmur.
  • BlackBerry selges med alle ordnære NetCom-abonnement, samt tjenestene BIS og BES (sikkerhet, fjernsletting og datakomprimering) fra kr 119 per måned.
  • NetComs BlackBerry-team tilbyr implementering, utrulling og opplæring, samt integrasjoner og mobilisering av bedriftens strategiske applikasjoner.

Legg igjen en kommentar