Lanserer mobil-app for partyfolket

Nå kommer en ny mobilapplikasjon, PartyM8 (mate), som visst nok skal forandre måten man planlegger en fest eller et event på.

Les også: Party-app ble ikke klar til sin egen lanseringsfest

Ved å kombinere nytte med nøye, gir app-en smarte tips, budsjettering og tilpassede linker etter de valgene brukeren har lagt inn, og videre oppretter den et event som kan legges direkte ut på Facebook.

Perfekt for kreative sjeler som ikke liker standard kalendere og kjedelig planlegging, og som vil ha fokus på festens innhold og kvalitet!

Utbygget i et 3D-miljø

Forskjellig fra andre organiserings- og planleggingsverktøy, er PartyM8 utbygget i et 3D-miljø. Dette gir grafikk og en følelse man tidligere bare har kunnet finne i spill.

PartyM8 guider brukeren steg for steg og hjelper til med å planlegge, organisere og prioritere festen/eventets innhold, og fordeler budsjettet over områder som mat, drikke og underholding.

Den passer så på at budsjettet ikke overskrides og ser til at alle delmål blir klare i tid.

I en oppgradert versjon som kommer innen kort tid, vil det til og med være mulig å bestille taxi, take-out, samt få tips om konserter og happenings i den byen man er i. Du vil også da kunne kjøpe billetter rett i applikasjonen.

Skandinavisk samarbeid

PartyM8 er frukten av et skandinavisk samarbeid med aktører fra Oslo, København og Malmø. Bak prosjektet står 7m Consulting, Sharma Consulting, By Glantz og Frost Software.

Sistnevnte er et Oslo-basert programvare- og spill-selskap som tidligere har sluppet flere spill for iPhone og Android. Øvrige inblannede har stor erfaring innen utdanning, salg, coaching, lederskap, samt arrangering av større events og messer.

Legg igjen en kommentar