TEST: HTC Wildfire S god også for businessbruk

HTC Wildfire S er en ren oppgradering av HTC sin «billigmodell» Wildfire, men spesielt billig er den vel egentlig ikke!? Hvorfor skal du da ha den?

Når man skal anmelde en slik liten telefon er den mest vanlige vinklingen å se på det som en billigtelefon og sammenligne med andre billige modeller. Med HTC Wildfire velger vi å se på det fra en litt annen vinkel.

Telefonen er spesifikasjonsmessig ganske liten og puslete. En 3,2 tommers skjerm på 320×480 piksler med kun en 600Mhz prosessor og et middelmådig mobilkamera. Hvorfor skal så en businessbruker ha denne?

En lekker sak

Utseendemessig ser telefonen riktig lekker ut. Den er robust konstruert med en liten flipp nederst, gummiert bakside for godt grep og fine kromdetaljer. Størrelsen er meget hendig. Akkurat liten nok til å føles som en liten og lett telefon, samtidig som den er akkurat stor nok til å kunne brukes fornuftig til det aller meste en smarttelefon skal brukes til.

God for business

For den kresne businessbruker, så har HTC kanskje markedets beste Exchange klient, god innebygget sikkerhet, bra batteritid og god samtalekvalitet.

Med Android 2.3 føles også denne 600Mhz prosessoren overraskende kvikk sammenlignet med andre telefoner med samme prosessor.

Konklusjon
En solid, liten og nett telefon for businessbrukere som ikke trenger mye kraft under panseret, men ønsker en liten og nett telefon. Litt tregt tastatur hvis du skriver med to hender, men ellers rask nok til det aller meste av vanlige oppgaver.

Pluss 🙂
– Veldig bra Exchange klient
– HTC Sense gir bra sikkerhet
– Kan brukes som trådløst aksesspunkt

Minus 🙁
– Litt treg prosessor
– Litt svakt kamera
– Ikke rask nok for endel spill

Vurdering: [Rating:5/6]

1 thought on “TEST: HTC Wildfire S god også for businessbruk

Legg igjen en kommentar