LG inn på liste over mest solgte smartmobiler

Nå er det offisielt; LG går rett inn på listen over de mest solgte smarttelefonene i mai. Dette gjør at LGs mobilsjef, André Seielstad, har all grunn til å være fornøyd.

Samtidig med at LG er på vei inn på NetComs salgsstatistikk ypper Samsung mot Apple, og er nærmest til å dytte iPhone ned fra smarttelefontronen med sin Galaxy S2-modell.

Asiatene inntar Norge

– For bare et år siden var det utenkelig at to sør -koreanske og en kinesisk leverandør skulle trone på topp ti lista over de mest solgte smarttelefonene i Norge. Selv om Samsung og LG er store internasjonalt, har de strevd med å posisjonere seg på de nordiske markedene. Mai-lista er derfor et imponerende skue med tanke på maktbalanse i smarttelefonmarkedet, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus.

Android gir innpass
Samtidig holder Android stand som det mest populære operativsystemet, med imponerende åtte av ti mulige plasseringer på topplisten i mai.

– Når LG og Samsung selger så godt som de gjør, kan det tyde på at et standardisert operativsystem var det som skulle til for at nye leverandører skulle få innpass. Terskelen for å bytte blir lavere når operativsystemet er kjent, sier Vederhus.

De mest solgte smarttelefonene i mai
1. (1) Apple iPhone 4 (iOS)
2. (ny) Samsung Galaxy S2 (Android)
3. (2) ZTE Blade (Android)
4. (ny) LG Optimus 2X (Android)
5. (3) SonyEricsson Arc (Android)
6. (8) Nokia N8 (Symbian)
7. (ny) SonyEricsson X8 (Android)
8. (6) HTC Desire HD (Android)
9. (ny) HTC Incredible S (Android)
10. (ny) HTC Desire S (Android)

En kommentar om “LG inn på liste over mest solgte smartmobiler

  1. Er det noe denne lista beviser, så er det at vi nordmenn er kresne og villige til å betale mye pæng for mobilen. Nesten alle modellene på lista her, er toppmodeller, selv fra litt mer utradisjonelle merker som nettopp LG.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com