Lokker 3G-kunder med film på kjøpet

NetCom går nye veier for å få flere 3G-kunder. Dersom kundene velger NetCom i sommer, så får de Viaplays film og TV-tilbud med på kjøpet.

Dermed kan kundene få se kinoaktuelle filmer med eksempelvis Angelia Jolie (bildet), Brad Pitt og andre kjente skuespillere.

Bakgrunnen for dette er at raskere og bedre utbygd 3G-nett kombinert med 4G-dekning.

Filmer via mobilnettet

– Mobilt bredbånd er i ferd med å viske bort grensene for digital aktivitet. Raskere mobilnett gjør at vi har tilgang til alt innhold hele tiden, og kvaliteten er god nok til at vi kan ta med oss filmen eller TV-serien bort fra sofaen og ut i solsenga. Disse mulighetene ønsker vi at flere skal få oppleve, og har derfor inngått en avtale med Viasat der nye kunder får fri tilgang til Viaplay sport, film og TV i sommer, sier Anders Tillander, som er leder for privatmarkedet i NetCom.

Hastighetsløft

NetCom er i gang med tidenes deknings- og hastighetsløft og investerer 1 milliard kroner i et topp moderne mobilnett.

Utbyggingen vil gi høyhastighets 3G-dekning til 95 prosent av befolkningen og 4G til 89 prosent i løpet av en toårsperiode.

– Nye og fremtidsrettede mobilnett driver utviklingen videre bort fra tradisjonell mobilbruk til data og nettbaserte tjenester. Film-, TV- og streamingtjenester blir en naturlig del av mobilopplevelsen, og vi ønsker å bruke Viasat-samarbeidet til å gi kundene våre et blikk inn i fremtiden, sier Tillander.

Fakta

  • Kunder som kjøper NetCom-abonnement i sommer får fri tilgang til Viaplay film, sport og TV i tre måneder.
  • Gjennom Viaplay får NetComs kunder tilgang til over 3000 titler og 1000 filmer.
  • Tilbudet gjelder fra 13. juni og ut august. Kunder som ønsker å benytte seg av tilbudet må registrere seg hos Viaplay før 1. oktober.
  • Viaplay-tilgangen er ikke avhengig av mobilnettet – kundene bestemmer selv om hun vil se film eller TV via hjemmebredbåndet eller mobilnettet.
  • Kunder som ønsker å avslutte Viaplay etter tremånedersperioden, må aktivt si opp abonnementet hos Viasat. Dersom kunden ikke velger å si opp etter tre måneder, løper avtalen med ordinære Viaplay-betingelser.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com