Telenor sliter med mobilnettet – igjen

Nøyaktig en uke at mobilnettet deres gikk i svart, har Telenor på ny problemer. Kunder over hele landet er rammet. Kriseledelse er allerede etablert.

Denne saken er oppdatert klokken 16.23.

I begynnelsen ble det rapportert om at kunder fra Trondheim til tromsø var rammet av feil i mobilnettet. Det siste i saken er at kunder fra hele landet nå har problemer med å få ringt eller tatt i mot samtaler på mobilen.

«Telenor opplever problemer i mobilnettet, slik at ikke all trafikk går igjennom på vanlig måte. Mer info kommer. Beklager på det sterkeste». Dette skriver selskapet på Twitter.

Tidligere gikk de ut med følgende på Twitter:

«Telenor-kunder melder om at de opplever problemer med bruk av mobiltelefonen. Telenor kommer snarlig tilbake om saken»

I følge VG Nett har Telenor allerede opprettet en kriseledelse på Fornebu.

– Jeg kan bekrefte at vi har fått indikasjoner på at det skal være problemer med å ringe fra mobil til mobil i områder i Tromsø og Trondheim. Om det er en av ti eller ti av ti som har problemer, vet jeg ikke ennå, sier dekningsdirektør i Telenor Bjørn Amundsen til VG Nett.

For ordens skyld; bildet er fra SWAP-sentralen på Fornebu der Telenor kontrollerer byttingen av basestasjoner i forbindelse med oppgardering og modernisering av mobilnettet. Foto: Trond Heggelund

 

Legg igjen en kommentar