Fikk fornyet tillitt hos Statoil og to års jobb

EDB ErgoGroup skal drive med konsulenttjenester for Statoil innen SAP og Industriell IT i to år. Jobben innebærer blant annet bruk av RFID og trådløs teknologi.

Avtalen som inngås er en forlengelse av en rammeavtale som regulerer dagens samarbeid mellom Statoil og EDB ErgoGroup på konsulentsiden.

Avtalen innebærer at EDB vil være den foretrukne leverandøren av konsulenter til Statoil innenfor kompetanseområdene SAP og Industriell IT.

I tillegg vil EDB også levere konsulenter til Statoil innenfor andre IT kompetanseområder.

Bransjekompetanse og forretningsforståelse

– For EDB ErgoGroup er den fornyede tilliten vi får fra Statoil er en sterk anerkjennelse av våre leveranser de to siste årene. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid. Gjennom vår kombinasjonen av bransjekompetanse og forretningsforståelse i olje og gass-sektoren i tillegg til bred SAP-kompetanse i det nordiske markedet, skal vi gjøre vårt ytterste for å gjøre Statoils IT-systemer best mulig også i tiden fremover, sier konsernsjef Terje Mjøs (bildet) i EDB ErgoGroup.

Dette skal de gjøre
Industriell IT omfatter kompetanse innen produksjonsmiljø (plattformer) og deres administrasjon, inkludert integrerte operasjoner, samkjøring av teknologi, arbeidsprosesser og mennesker, sikkerhet på plattformer som muliggjør tilkobling mellom administrative systemer og produksjonssystemer, Offshore data management, RFID, sensor og trådløs teknologi og annen spesialisert Olje & gass industri kompetanse.

SAP området omfatter et bredt spekter av tjenester blant annet business intelligence, økonomi og regnskap, treasury og betaling, innkjøp, salg og logistikk, samt drift og vedlikehold.

Legg igjen en kommentar