Mobile Security 9 også for Android og BlackBerry

Nå kommer Kaspersky Mobile Security 9, en oppdatert versjon av produktet som gir brukere av smarttelefoner det siste innen mobil sikkerhet.  Den nye versjonen støtter Android og BlackBerry, i tillegg til Symbian og Windows Mobile.

Enten du benytter din smarttelefon i forbindelse med jobb, til kontakt med venner og familie eller til meldinger mens du er på farten, med Kaspersky Mobile Security 9 kan du nå være sikker på at din mobile enhet er tilstrekkelig sikret mot alle slags trusler og at dine personlige opplysninger ikke vil ende opp i hendene på nettkjeltringer.

Kaspersky Mobile Security 9 har blitt laget for å beskytte din smarttelefon fra ondsinnet programvare og spam, blokkerer uønskede samtaler, skjuler utvalgte kontakter og filer fra nysgjerrige øyne, kan lokalisere enheten din dersom den mistes, og holder øye med dine barns mobilaktiviteter og finner til og med ut nøyaktig hvor de befinner seg.

Trenger bare å trykke på én knapp

Med teknologier for beskyttelse av privatlivet, trenger du bare å trykke på en knapp for å skjule utvalgte kontakter og deres kontaktopplysninger, inkludert samtalehistorikk, kontaktlisteoppslag, SMS-er, og sette samtaler på lydløs.

Kontakter kan også skjules automatisk etter en forhåndsinnstilt periode uten aktivitet eller gjennom å sende en forhåndsdefinert SMS. Du kan også filtrere bort uønskede samtaler og SMSer ved å opprette en “hvit” og svarteliste over kontakter.

Holder data konfidensielle

Kaspersky Mobile Security 9 hjelper deg med å holde dine data konfidensielle dersom smarttelefonen skulle bli mistet eller stjålet, og kan også lokalisere en mistet enhet.

Løsningen tillater deg å slette eller skjule dem ved å sende en spesiell SMS; lokalisere den enheten du har mistet ved hjelp av GPS Find tool; eller blokkere din telefon og dens nye nummer bli rapportert dersom SIM kortet blir byttet.

Mobiler som benytter Symbian eller Windows Mobile operativsystem kan passordbeskyttes og kryptere filene sine ved hjelp av en kraftig krypteringsalgoritme.

Finner ut hvor Poden egentlig er

GPS Find egenskapen vil hjelpe deg med å finne din smarttelefons nåværende plassering, og dersom Kaspersky Mobile Security 9 er installert på ditt barns telefon, kan du til enhver tid finne hvor de er, raskt og effektivt.

Parental Control-modulen i Kaspersky Mobile Security 9 lar deg begrense hvilke nummer dine barn eller andre utsatte personer kan ringe, som for eksempel samtale til dyre servicetelefoner, og gir deg muligheten til å kontrollere hvem som ringer dem.

Attraktivt mål for nettkjeltringer

– De fleste er innforstått med at mobiler er utsatt for trusler og at dette ikke er science fiction lenger. I dag er smarttelefoner et attraktivt mål for cyberkriminelle på grunn av den økende mengden verdifulle data eierne lagrer på dem, sier Sergey Nevstruyev, Vice President i Mobile Solutions hos Kaspersky Lab.

– Kaspersky Mobile Security 9 er mer enn bare et antivirusprogram for din mobiltelefon – det er en omfattende mobil sikkerhetssuite. Uansett hvilken type ondsinnet programvare som angriper telefonen din, eller om den er mistet eller stjålet, Kaspersky Labs løsning har full kontroll slik at din verdifulle informasjon forblir intakt og ditt privatliv beskyttet, avslutter Nevstruyev.

Legg igjen en kommentar