Finn ut hva Samsung og Opera Markets jakter på

Nå kan du få høre om den siste innen mobilutviklingen, samt høre hva Samsungs teknologispeider og Opera Markeds er på jakt etter av ny teknologi og løsninger.

IKT Norge arranger UP!-møte torsdag 30. juni. Dette skjer i IKT Norges lokaler i Oscarsgate 20 i Oslo klokken 15.00 – 17.00.

– Vi synes det er viktig at bransjen og andre IT-gründere får møte premissleverandørene for noen av dagens viktigste teknologiplattformer, nemlig mobil, sier Fredrik Syvertsen, som er direktør for forretningsutvikling i bransjeorganisasjonen IKT-Norge.

Agenda for møtet

– Inge Andre Sandvik, ansvarlig for Opera Markets, seriegrunder, teknologitrendspotter. Hva er visjonen for Opera Markets? Trender i mobilbruk, content, forbrukeradferd m.m.

– Carl Gressum, teknologispeider for Samsung i Norden. Hva slags teknologi ser Samsung etter, og hvordan kan din løsning bli en del av Samsungs neste device?

– Stephan Brodschöll, teknologirettspartner i advokatfirmaet CLP. Viktige steg på veien til en lisensavtale med en internasjonal aktør. Hvordan foreberede seg på et oppkjøp eller investering i selskapet.

Etter møtet bli det kald sommerøl.

Meld deg på ved å sende en epost til prosjektleder Liv Freihow.

Nyttig kompetanseprogram

UP! er et kompetanseprogram og nettverk som skal gjøre det enklere for IT-entreprenører å ta steget videre i verdiskapingsprosessen.

De hjelper deg med kompetanse, tips, råd og kobling til ressurspersoner innen følgende områder:

  • Juridisk (hvordan fremforhandle kontrakter, ivareta selskapsinteresser, ivareta medarbeidere og sørge for fornuftige incentivprogrammer, sikre din bedrifts IPR med mer)
  • Internasjonalisering (oversikt over messer, events, norske kompetansemiljøer i utlandet, råd i forbindelse med etablering i ulike markeder med mer)
  • Finansiering (oversikt over offentlige og private finansieringskilder, venture capital, råd om hvordan skrive gode forretningsplaner med mer)
  • PR og marketing (maler for markedsplaner, pressekontakter i Norge og utland, oversikt over tidsskrifter og blogger som skriver om IT)

 

Legg igjen en kommentar