TEST: HTC Flyer er iPad-killer

HTC har endelig kommet med sitt raske nettbrett Flyer, men batteriet flyr litt for fort avgårde det også. Men alt i alt er Flyer det beste 7 tommers nettbrettet på markedet.

Så er det her, det første nettbrettet fra HTC, Flyer. Som alltid er designet av god HTC kvalitet. Aluminium chassis med litt hvit plast oppe og nede.

De fine avrundede kantene gjør at den både ser og føles tynnere og lettere enn det er. For en gammel sadelsliter er den nok designet mer for de med hårskum enn de med Brylkrem.

Prosessoren i Flyer er på 1,5 GHz med 1G primærhukommelse og 32G lagringsplass. Sammen med en skjerm med 1024 x 600 oppløsning og HTC Sense gir Flyer en meget rask og god opplevelse for surfing, sosiale medier og epostbehandling. Tross alt er vel det brett brukes mest til.

På multimedia siden er brettet utstyrt med 5 megapiksel kamera med HD video, 1,3 megapiksel kamera i front, GPS, digital spiller osv.

Det har alt bortsett fra telefonfunksjoner. For å kunne bruke brettet som telefon, må Skype og lignende apper benyttes.

HTC er alene om å utstyre nettbrett med digital penn. Med den er det mulig å skrive kommentarer på hvilket som helst skjermbilde, lagre og sende det. Dette forutsetter at du er i besittelse av mangelvaren: lesbar håndskrift.

Alt i alt er Flyer det beste 7 tommers nettbrettet på markedet.

Dette vil bli hevet flere hakk når den lovte oppgraderingen til Android 3.0 kommer “snart”. Prismessig er Flyer med 6000 kroner noe dyr.

Til sammenligning kan Samsung Tab 7” kjøpes til i underkant av 3500 kroner uten binding.

Pluss 🙂

  • Rask
  • HTC Sense
  • Moderne design

Minus 🙁

  • Prisen
  • Batteri levetid
  • Mangler telefon funksjonalitet

Vurdering: [Rating:5/6]

En kommentar om “TEST: HTC Flyer er iPad-killer

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com