Microsoft valgte EDB ErgoGroup som NSI-partner

EDB ErgoGroup er som Norges eneste IT-selskap valgt som Microsoft NSI-partner (National System Integrator). Ikke rart at Hans-Henrik Merckoll er stolt.

NSI er et verdensomspennende partnerprogram Microsoft har etablert for å kunne støtte og videreutvikle partnere som er spesielt strategiske innen hvert lokale marked.

Microsoft tildelte i dag EDB ErgoGroup en pris for selskapets fremragende arbeid innenfor SharePoint.  EDB ErgogGroup var nominert blant flere andre  i konkurransen om prisen.

Her er begrunnelsen

I sin begrunnelse skriver Microsoft at EDB ErgoGroup tildeles prisen som en anerkjennelse av selskapets engasjement for å etablere Sharepoint som den beste plattformen for internett- og samhandlingsløsninger.

Prisen er tildelt av Microsofts globale NSI-management.

Dette er tredje år på rad at EDB ErgoGroup belønnes med priser fra Microsoft for sitt arbeid innenfor Sharepoint.

Topp 100 i verden
EDB ErgoGroup er Norges eneste og en av tre nordiske partnere NSI-partnere Microsoft har valgt å satse på innenfor dette området.

Totalt har Microsoft 93 NSI-partnere i hele verden.

Fjær i hatten for EDB ErgoGroups konsulenter
– Dette er en solid fjær i hatten for det 1200 personer store konsulentmiljøet i EDB ErogGroup og en god dokumentasjon på kompetansen og leveransekraften konsulentenheten vår  besitter innenfor Sharepoint. Vi opplever for tiden stor interesse i markedet for Sharepoint og Microsoft-produkter generelt. Gjennom NSI-partnerskapet med Microsoft styrker vi nå ytterligere vår posisjon som Norges ledende leveransemiljø innenfor konsulenttjenester, sier Hans-Henrik Merckoll, konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup.

Sterk vekst i kompetanse og kapasitet
I nominasjonen av EDB ErgoGroup trekkes det blant annet frem at selskapet har sterk vekst i kompetanse og kapasitet innen Sharepoint, både på konsulentsiden og knyttet til utvikling og IT-infrastruktur.

Ifølge Microsoft er EDB ErgoGroup dobbelt så store som neste norske Sharepoint-leverandør basert på norske ressurser.

Det pekes også på at selskapet har løsninger for virksomhetsplattformer til offentlig sektor, webinteraktor, Sharepoint for internet og SmartPoint basert på selskapets SMART-konsepter.

Legg igjen en kommentar