TEST: Norskutviklet etui til iPad

En norsk kameratgjeng ønsket å lage egne kvalitets-etuier til sine elskede iDingser og startet merket Little Angry Boy. Vi har testet deres iPad etui.

Det er viktig å merke seg at etuiet er tilpasset første generasjon iPad, og vil ikke passe til iPad 2.

Etuiet er laget i ekte, ubehandlet skinn. Det er brunt, og vil endre farge etterhvert som du bruker det. Du kan også få det i behandlet, svart skinn hvis du ønsker det.

iPad’en smettes på plass og det er lett å komme til alle knapper, uttak og høytalere. Etuiet er tilnærmet perfekt tilpasset iPad’en. Etuiet har litt samme formfaktor som det originale etuiet til Apple, men skinnet gir en betydelig mer ekslusiv følelse. Etuiet er også i et robust materiale som beskytter iPaden svært godt mot støt.

Det er brukt magneter i etuiet slik at det «smetter» på plass når du lukker det igjen. Du kan også bruke «lukke-klaffen» som en stand, enten til å sette på bordet for å se film eller til å støtte opp iPad’en når du har den i fanget for å skrive på.

Vi klarte å sette iPad’en feil vei i etuiet først. Det viste seg at det var ganske vanskelig å få iPad’en ut av etuiet igjen, vi klarte å få et lite brudd i det ene hjørnet i etuiet da vi tilslutt fikk den løs. Dette ser dog ikke ut til å ha gjort etuiet svakere i etterkant.

Little Angry Boy har i skrivende stund kun tre utsalgsteder, ett i Oslo ett i Stavanger og ett i Halden. I tillegg kan du kjøpe fra nettsiden deres, frakt er inkludert i prisen. Etuiet vi har testet koster kroner 499,-. Noe vi synes er en helt grei pris for et såpass høy-kvalitets produkt.

Konklusjon
Dette er rett og slett det mest gjennomførte iPad etuiet vi har sett, og at det er norskutviklet er kjempespennende og positivt.

Pluss 🙂

 • Svært bra tilpasset iPad’en
 • Magneter gjør den enkel å bruke
 • God skinnkvalitet

Minus 🙁

 • Få utsalgssteder
 • Kun PayPal betaling på nett
 • Litt vanskelig å få iPad’en ut av etuiet

Vurdering: [Rating:6/6]

Se også vårt bildegalleri av etuiet.

3 thoughts on “TEST: Norskutviklet etui til iPad

 1. Med den prisen og de minus-kommentarene virker det som en noe høyt terningkast…?

  Men produktene ser gode ut. Skulle ønske de lagde for gode dingser også. 🙂

 2. Prisen i forhold til kvaliteten synes jeg er veldig bra. Du finner dyrere skinn-etuier som ikke er i nærheten så godt designet. Merk også at prisen er inkludert frakt.

  Det betyr at tilsvarende etuier bør ligge 100-150 kroner under for å matche på totalprisen. Det er det veldig få som gjør.

  To av tre minuspunkter har med tilgjengelighet, ikke produkt, så de bør strengt tatt ikke ha noen påvirkning på total-karakteren.

Legg igjen en kommentar