TEST: GPS med Google og Foursquare søk

Du skal ut til en kunde du ikke har adressen til. Ikke finnes det i POI basen til GPS’en heller, hva gjør du da? NDrive kan være løsningen for deg.

NDrive har alle de vanlige funksjonene du venter å finne i en god GPS løsning. Nedlastbare kart, POI database, stemmenavigasjon og et «bilvennlig» grensesnitt med store knapper.

Selve grensesnittet når du kjører kan ikke tilpasses så mye som enkelte av konkurrentene men gir deg en oversiktlig og enkel presentasjon av den viktigste informasjon (navigasjon, fart, ETA, o.l.) pent plassert i hjørnene til venstre.

Det aller meste av skjermen brukes til kartvisning og du kan velge mellom 2D eller 3D visning av kartet.

Google søk
Der NDrive skiller seg ut, er ved at du kan direkte i applikasjonen søke opp målet for reisen via Foursquare eller Google. Dette gir deg i praksis en utømmelig POI database.

Si du skal besøke firmaet «AS Krimskrams» og du er usikker på adressen. Du vil aldri finne dette i en tradisjonell POI database, men med et raskt Google søk og du finner kordinatene uten å forlate GPS applikasjonen.

Du kan søke opp destinasjoner registrert i Foursquare på samme måte som med Google, og NDrive vil automatisk «sjekke deg inn» når du ankommer lokasjonen.

Konklusjon
Litt kjedelig grensesnitt med begrensede muligheter for tilpasning, men god og presis navigasjon og den unike muligheten til Google/Foursquare søk gjør dette til vår favoritt for businessreisende. Priset fra kroner 154,- (Skandinavia) og oppover.

Pluss 🙂

  • Integrert Google og Foursquare søk
  • Enkelt og oversiktlig grensesnitt
  • Fornuftig priset

Minus 🙁

  • Eget tastatur uten ÆØÅ
  • Få muligheter for tilpasning av UI

Vurdering: [Rating:5/6]

Tilgjengelighet: NDrive finnes for Android, iOS, Symbian, Windows Mobile, webOS og Bada.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com