VIDEO: Her er verdens mobilhovedstad

Barcelona, ​​Milano, München og Paris var i sluttkonkurransen om å bli verdens mobilhovedstad fram til 2018. Barcelona vant!

Se video her.

I 18 måneder har den vanskelige utvelgelsen tatt. Valget av Mobile World Capital var basert på mange kriterier og tok hensyn til alle aspekter av hva en by kan tilby.

GSMA foretok en grundig og komplisert evalueringsprosess, som starter med 30 byer, innsnevring det ned til seks byer, noe som reduserer det til en kort liste av fire finalister, og til slutt, valgte Barcelona som Mobile World Capital.

Fremragende utstilling og konferanseanlegg

– Vi er begeistret over å meddele at Barcelona vil være verdens mobilhovedstad for de neste sju årene, sier John Hoffman, CEO i GSMA Ltd.

– Alle byer som konkurrerte for denne tittelen presenteres ekstremt innovative og overbevisende bud, men til slutt, Barcelona virkelig viste at den fortjener tittelen på Mobile World Capital, med sin kombinasjon av fremragende utstilling og konferanseanlegg, dets transport og gjestfrihet infrastruktur, dets forpliktelse til å utvide rekkevidden av mobilitet gjennom Barcelona, Catalonia og Spania, og sterk støtte av det offentlige og private
sektorer. Dette er en spennende tid for Barcelona og for mobilbransjen som helhet, sier Hoffman.

60.000 deltok i år

Hjørnesteinen i Mobile World Capital er Mobile World Congress, en fire-dagers arrangement som i 2011 tiltrakk seg mer enn 60.000 deltakere fra 200 land, inkludert 3 000 administrerende direktører, statlige delegasjoner fra 131 land og mer enn 2900 medier representanter.

Neste Mobile World Congress er 25. til 28. februar 2013.

Sett av i kalenderen din nå!  🙂

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com