HTC lader kanonene med 3D-mobiler

LG får nå konkurranse på sin 3D-smarttelefon. HTC EVO 3D har kommet til norske butikkhyller. Dokumenter livet ditt i levende 3D stillbilder og video i HD.

Den nye telefon kommer med den nyeste HTC Sense TM-opplevelsen og gjør det enkelt å spille inn og dele imponerende hjemmevideoer og stillbilder i 3D med venner og familie uten bruk av 3D-briller.

HTC Watch blir også tilgjengelig for eiere av denne kraftige multimediaenheten, noe som tillater brukere å nyte kjempesuksesser fra Hollywood sammen med sine egne 3D-filmer.

Ta med deg favorittfilmen overalt

– Smarttelefoner har revolusjonert hvordan folk kommuniserer og sørger for underholdning når de er på farten. Nå kan du ta med deg favorittfilmene, musikk, bilder og spill i lommen uansett hvor du drar, sier Peter Frølund, direktør for HTC i Norden.

– Med HTC EVO 3D kan en utforske denne nye teknologitrenden forbi det dagligdagse, og spille inn og dele livene sine med familie og venner i forbløffende 3D, sier han

3D uten brillene

Den fantastiske stereoskopiske skjermen innebærer at 3D-effektene kan nytes naturlig etter hvert som bilder og video kommer ut fra skjermen, uten å måtte stresse med 3D-briller.

Gjenopplev dyrebare øyeblikk som om du var der, og se videoer spilt inn med HTC Evo 3Ds doble kameraer på 5 megapiksler skinne og bevege seg med dybde.

Underholdning på farten

Underholdning gis en helt ny dimensjon med 3D-filmer, videoer, bilder og spill som kommer mot oss fra den 4,3-tommers qHD-skjermen.

Denne 3D-effekten, kombinert med stereo surround-lyd, skaper en ny verden å utforske og dele. HTC EVO 3D er drevet av en kraftig, 1,2 Ghz dobbeltkjerne Qualcomm SnapdragonTM-prosessor, som ikke bare støtter 3D, men også leverer en rask og mottakelig surfeopplevelse, øyeblikkelig bildetaking – er bra for innspilling av handling i høyt tempo – og jevn avspilling av video i HD (720p).

HTC Sense

HTC EVO 3Ds design utfylles av den nyeste HTC Sense-opplevelsen. Dykk inn i 3D-menyene og tilpass den aktive låseskjermen.

Den blir da et sanntidsvindu for det viktigste innholdet. Enten det er e-post, sosial nettverksbygging eller surfing på Internett, blir den aktive låseskjermen en innfallsport som kan tilpasses og som raskt fører deg til favorittapplikasjonene dine med kun én bevegelse.

HTCs ikoniske værapp kommer også tilbake, slik at du kan suse gjennom skyene og sole deg med vakre, nye 3D-animasjoner i fullskjerm.

Heftig design

Når en tar HTCs typiske designspråk i nøyere øyesyn, ser en at HTC EVO 3Ds førsteklasses utseende og stil forsterkes av dets slanke dimensjoner og påfallende doble sett med kameraer.

Baksiden av HTC EVO 3D er utformet med glatte linjer som gjør at telefonen ser robust ut, men likevel føles naturlig i håndflaten.

Legg igjen en kommentar