Her er den beste kameramobilen i Europa

Skal du kjøpe deg ny kameramobil og lurer på hvilken modell som er best? EISA har kåret Sony Ericsson Xperia Arc som beste kameramobil i Europa.

EISA er  The European Imaging and Sound Association.

Les også: Bildeserie av Xperia Arc

Les også: Sony Ericssons slanke toppmodell (Mobizmags test av Xperia Arc)

Her er juryens begrunnelse

«Med en tykkelse på kun 8,7 mm, er Xperia Arc en fin, supertynn mobiltelefon som ser tiltalende ut og lett får plass i lommen. Telefonen har 4,2-tommers (10,7 cm) skjerm med LED-bakbelysning og Bravia engine, for optimal avspilling av video og bilder. Kameraets Sony Exmor R-sensor med 8,1 megapikslers oppløsning gir detaljerte bilder selv under svake lysforhold. Xperia Arc har videopptak på 720d, LED-blitz og geotagging. Android v2.3-telefonen drives av en 1GHz-prosessor.Telefonen leverer micro HDMI, som gjør det mulig å jobbe i fullformat  på en TV-skerm, samt se filmer og foto.»

Glad og stolt

– Vi er glade og stolte over å vinne EISA-prisene. Årets Xperia famile, med Xperia arc i spissen, har fått meget god omtale – ikke minst for foto-, video- og skjermteknologien. Samtidig er miljøprisen til Xperia mini et tydelig tegn på at innsatsen vår for mer miljøvennlig teknologi vekker oppmerksomhet. Xperia mini er hva vi i Sony Ericsson kaller ”Greenheart”-klassifisert, som betyr at den tilfredsstiller en rekke strenge krav til blant annet giftfri lakk, resirkulerte materialer, redusert forpakning, e-manual og ”grønn” lader. Prisen viser med all mulig tydelighet at hensyn til miljø kan gå hånd i hanske med nyskapende teknologi og lekkert design, sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson Norge.

 

Legg igjen en kommentar