DAGENS APP: EasyPark Smartphone App v. 1.0

Skal du parkere er det greit å ha en egen app for betaling, slik som denne fra Easypark. Måtte flere andre selskaper komme med lignende løsninger.

EasyPark lanserte nylig sin Smartphone App – en splitter ny telefonparkeringsapplikasjon for Smartphones og nettbrett.

I løpet av noen dager har tusenvis lastet ned applikasjonen, og det har resultert i overveldende positive tilbakemeldinger fra de første brukerne.

Har allerede 250 000 medlemmer

Applikasjonen tilbyr en rekke spennende funksjoner for å gjøre telefonparkering enda enklere, mer lettvint og sikker for EasyParks i dag 250 000 medlemmer.

Parker dine biler med et tastetrykk og velg parkeringstid i timer og minutter eller som tid på dagen.

Applikasjonen teller ned parkeringstiden i faktisk tid, og brukeren kan når som helst velge å forlenge eller avslutte parkeringen.

Parkeringsavgiftene samles og vises i medlemmenes debet/kredittkort eller på faktura. Parkering har aldri vært enklere, hevder EasyPark …

Gjøres på et par sekunder

– Vi tok sikte på å lage en rask og intuitiv applikasjon i første fase, men planlegger ytterligere tilleggstjenester i framtidige versjoner av App-en. EasyPark er et arbeidsverktøy for mange av medlemmene våre, og parkeringen må kunne startes i løpet av sekunder når man åpner applikasjonen. Jeg tror vi har klart å pakke kjernen av EasyParks tjenester i App-en, og vi venter spent på flere tilbakemeldinger fra kundene, sier Johan Thalin, Chief Marketing Officer  i EasyPark Group.

Enkel innhenting av info

Framtidige oppdateringer for applikasjonen er allerede under utvikling for å gi enda flere funksjoner til Smartphone-brukerne.

Lokasjonsbaserte tjenester, slik som enkel innhenting av takstkoder, veiledning til tilgjengelige parkeringsplasser og en finn-min-bil-tjeneste, er blant funksjonene i de kommende lanseringene.

Her kan du laste ned

EasyPark Smartphone App v. 1.0 heter rett og slett EasyPark og er nå tilgjengelig for gratis nedlastning på App Store (iPhone) og Android Market.

Legg igjen en kommentar