Kåret til årets programvarehus i Norge

Microsoft har utnevnt for andre gang Software Innovation til årets programvarehus i Norge. Bakgrunnen er selskapets satsing på nettskyløsninger.

Avgjørende for prisutdelingen er også Software Innovations sterke salgsresultater innen Microsofts Solution Area Wins.

Hekta på nettskyen

– Vi er veldig stolte over å ha fått utmerkelsen årets programvarehus i Norge, bare to år etter at Software Innovation mottok den sist gang. Dette bekrefter vår posisjon som ledende leverandør av programvareløsninger og vår strategiske satsing rundt tjenester i skyen, sier administrerende direktør Torstein Harildstad i Software Innovation Norge.

Har tett samarbeid

Software Innovation og Microsoft har et tett samarbeid der fokus er utvikling av moderne og brukervennlige løsninger for informasjonshåndtering og saksbehandling, som understøtter fremtidens krav til teknologi og anvendelse.

Software Innovations fremtidsrettede og strategiske satsing på nettskyløsninger – inkludert nyskapende løsninger for Azure-kunder i offentlig sektor – er sentralt i begrunnelsen fra Microsoft.

Fanger opp nye teknologier

– Det er spennende å se at Software Innovation lever opp til navnet sitt gjennom nettopp å innovere. De fortsetter den positive utviklingen av produktporteføljen blant annet innenfor saksbehandling, og de evner å fange opp innovative nye teknologier – inkludert Microsofts nettsky-satsing, Windows Phone 7 og slates. Alt dette kommer brukerne til gode, sier Tommy Ødegård, direktør for Partner og SMB i Microsoft Norge.

Software Innovation mottok i juli også den prestisjefylte prisen Public Sector Government Partner globalt fra Microsoft.

Legg igjen en kommentar