Inngår telefoniavtale med Statkraft

Statkraft valgte EDB ErgoGroup som leverandør av telefonitjenester. Avtalen omfatter mobiltelefoni, fasttelefoni, brukerutstyr og tilhørende tjenester.

Avtalen har en verdi på 35 millioner kroner og strekker seg over fem år.

– Gjennom denne avtalen får vi muligheten til å være med å etablere en helt ny plattform for elektronisk kommunikasjon i Statkraft. Avtalen gir oss også økt styrke knyttet til vår satsing på leveranse av kommunikasjonstjenester, sier Thorolf Thorstensen (bildet), konserndirektør for Global IT Operations i EDB ErgoGroup.

Unified Communication

EDB ErgoGoup er ikke en tradisjonell teleoperatør, men leverer helhetlige og mer omfattende IT-tjenester knyttet til kommunikasjon til sine kunder.

Leveransene kobles ofte mot intregrasjon av kundens øvrige IT-systemer for økt intern og ekstern samhandling (såkalt «Unified Communications» ), Single Point of Contact/kundeservicetjenester, tjenesteoptimalisering, rådgivning innen teknologi og forretningsprosesser, administrative støttefunksjoner og lignende.

Bruker Telenor

I forbindelse med leveransene til Statkraft benytter EDB ErgoGroup Telenor som teleoperatør og underleverandør.

Telenor står for produksjon av de tjenestene som produseres i det offentlige telenettet, mens EDB ErgoGroup er avtaleansvarlig, systemintegrator og leverandør av verdiøkende tjenester. Denne leveransemodellen er blitt en vanlig måte å samarbeide på innen telecom, hvor tjenestene blir stadig mer avanserte og krevende.

Samtidig åpner dette også nye muligheter for å optimalisere og videreutvikle kundenes forretning.

Legg igjen en kommentar