DAGENS APP: Styr ellevill ku-rodeo med mobilen

Har du lyst til å styre en rodeo mens en venn er i ringen? Nå har du sjansen! Verdens første applikasjonsstyrte ku-rodeo er nemlig norsk.

Litago har kommet med en spesialdesignet Litago rodeo-ku formet som forbrukerne selv kan styre via sin mobiltelefon.

Alle som er i nærheten av Litago-rodeoen kan laste ned en applikasjon, logge seg inn på Ku-rodeo Live og få styre den mekaniske kua – kun ved å bevege på sin egen telefon.

På ryggen sitter en venn eller professor og klamrer seg fast.

Styr telefonen til høyre – Litago bukker, styr til venstre og Litago steiler, vipp den frem og Litago snurrer rundt. Man kan bli svimmel av mindre.

Havner på You Tube

Rittene vil bli filmet og når rytteren går i bakken blir filmen automatisk lastet opp på YouTube. Både den som falt og den som styrte får linken tilsendt i applikasjonen så de kan dele filmen med venner via sosiale media. Appen er utviklet av Tellu.

– Målet for Litago er å skape lekne friminutt i hverdagen. Med verdens første applikasjonsstyrte Ku-rodeo går vi lenger enn noensinne i å overlate styringen av merkevaren Litago, bokstavelig talt, til forbrukerne, sier merkevaresjef Anette Tvenge for Litago.

Verdens første applikasjonsstyrte rodeo-ku

– Ideen til å skape verdens første applikasjonsstyrte rodeo-ku utviklet vi i samarbeid med LOS&CO og Good Morning. Konseptet er enkelt og underholdende. Som ved alle rodeoer sitter en person på oksen, i dette tilfellet – kua. Det som gjør dette konseptet unikt er muligheten brukerne har til å styre kua, og kaste av vedkommende som sitter på den, så hurtig som mulig. Det har vært en lang og i overkant spennende prosess, som startet høsten 2010, og som nå kulminerer i en Norgesturné. Vi gleder oss til å la venner av Litago få teste applikasjonen når vi gjennom høsten skal besøke høyskoler og universiteter landet over, sier Anette Tvenge.

Galskapen overstyrer fornuften
Det er naturligvis et privilegium for kreative sjeler å få jobbe med en merkevare som tar lek og forbrukerinvolvering på alvor. Litago har over mange år satt sine venner og fans i førersetet, og nå lar vi dem klive helt opp på verdens første applikasjonsstyrte rodeo-ku. Som med alle ideer som skal settes ut i live for aller første gang, så har vi måttet la galskapen overstyre fornuften noen ganger underveis. Viljen til å lykkes har vært stor og vi er naturligvis stolte over å kunne presentere en verdensnyhet som vi har utviklet for Litago sammen med Good Morning, og gleder oss til å se hvordan mottakelsen blir når vi nå slipper Litago Ku-rodeo Live løs i Norge, sier Per Kristian Voss Halvorsen i LOS&CO.

Her kan du laste ned

Android Market

Eller søk på «Litago» i Appstore for iPhone.

 

Legg igjen en kommentar