Nå kan du Skype fra TV-en

På IFA-messen i Berlin lanserte LG nye Smart TV-tjenester som Skype, slik at du kan kjøre videosamtaler på TV-en i stua. I tillegg åpnet de opp for LG Apps.

Med LG Apps kan de tilby rundt 100 programmer som kan lastes ned til TV-en, og antallet er stadig økende.

Noen få tastetrykk på fjernkontrollen gir deg tilgang til sosiale medier, filmer, musikk, nyheter, sport og TV-serier.

Enkelt å video-chatte med slekt og venner

– Siden vi lanserte LG Smart TV-konseptet i fjor er det blitt utviklet en rekke nye og spennende programmer som har gjort TV-en til et underholdningssenter som ikke er knyttet til TV-programmet. På IFA viser vi for første gang en rekke nye globale tjenester, og i løpet av høsten vil det komme enda mer spennende innhold. Noe av det mest etterlengtede er Skype, hvor man nå ikke lenger er bundet til en PC, men kan sitte behagelig foran TV-en og video-chatte med slekt og venner, sier markedsleder Thomas Wering for Home Entertainment i LG Electronics Nordic.

Gjør videosamtalene morsommere

Videosamtaler via Skype har blitt en populær tjeneste for alle som ønsker å holde kontakt med kjente og kjære som er på reise eller bor langt unna. Når LG nå lanserer Skype i sine TV-apparater med Smart-TV blir dette enklere og morsommere.

For å bruke Skype må du installere en webkamerapakke som er å få kjøpt som ekstrautstyr. Deretter er det bare å logge på og ringe opp.

Webkamerapakken, som inneholder webkamera og hodesett, er kompatibel med LGs TV-apparater og enkel å installere. Veiledende pris er 949 kr. inkl. mva.

Klar for Android, iPhone OS og Windows Phone 7

Samtlige funksjoner i LG Smart TV kan styres enten med den responsive fjernkontrollen Magic Motion Remote som følger med, eller med en smarttelefon ved hjelp av programmet LG TV Remote, som kan lastes ned til mobiltelefoner med Android, iPhone OS og Windows Phone 7.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com