VIDEO: Her er verdens mest robuste mobil

Sonim XP3300 er nå offisielt verdens mest robuste mobiltelefon ifølge Guinness rekordbok. Tåler din mobiltelefon et fall fra 25 meter?

Den ultra robuste telefonen “overlevde” et fall fra utrolige 25 meter, tilsvarende et 12 etasjers bygg, mot betong.

De fleste andre mobiltelefoner er støttestet for inntil 1 meter, noe som ikke er tilstrekkelig for de som arbeider eller bedriver fritidsaktiviteter under mer ekstreme forhold.

Testet at den virket etter fallet

For å bli godkjent av de strenge kravene fra Guinness rekordbok, ble seansen bevitnet av en uavhengig representant fra Guinness, som testet at telefonen fungerte etter fallet (bildet).

Den gamle rekorden måler 3,25 Meter er fra 2008 og ble holdt av “JCB Toughphone”

– Vi har satt Sonims navn på en verdensrekord, som bekrefter at vår modell XP3300 Force er den meste robuste mobiltelefonen i verden, sier Bob Plaschke, toppsjef i Sonim Technologies.

Ikke gjør dette hjemme 😉

Sonim XP3300 er en ultra robust mobiltelefon som overgår Milspec (spesifikasjoner for militært utstyr).

Mobiltelefonen har blitt dratt etter båter og motorsykler, kjørt over av biler, frosset ned i isblokker, støpt ned i betong, sandblåst og forsøkt druknet – men er forsatt operativ.

Sertifisert mot støv, jord, støt og slag i tillegg til å være vann tett opp til 2 meter, Sonim telefoner er ideell for verdens tøffeste brukere.

Se «torturen» mobilen ble utsatt for

Legg igjen en kommentar