Telefonselskapet svitsjer til nytt navn

Telefonselskapet bytter i dag foretaksnavn til Telway. Selskapet er logistikkpartner i verdikjedene til Telenor Norges bredbåndstjenester.

– Vi har jobbet i lengre tid med å bytte selskapsnavnet og er veldig fornøyd med at vi nå er i havn. Det nye navnet, Telway, representerer en ny fase i selskapets historie og signaliserer på en god og tidsriktig måte at vi jobber innen telebransjen samt med distribusjon og logistikk. Vi ønsker å fremstå som en moderne distributør av bredbåndsutstyr med spesial kompetanse innen telekomlogistikk, sier daglig leder Borgar Hestad.

Skifter beite

Salgsdirektør i Telenor Norge, divisjon Wholesale & Regulatory, Eivind Brandser, vil bli selskapets nye leder fra 1. oktober.

Selskapet leverer sluttbrukerutstyr innen DSL, fiber, kabel-TV, mobilt bredbånd og IPTV til teleoperatører. Selskapet samarbeider med leverandører og arbeider primært mot norske teleoperatører.

Har pushet ut 350.000 bredbåndsmodem

Telway hevder ubesjedent at de er Norges ledende leverandør innen sin nisje. Telenor er både eier og en av selskapets aller viktigste kunder.

Telway distribuerer nærmere 350.000 bredbåndsmodem til enkeltkunder hvert eneste år. Selskapet er i god utvikling og alle nøkkeltall peker i riktig retning. Selskapet har 20 medarbeidere.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com