Ventelo Hosting og Fasthost fusjonerer

Ventelo Hosting og Fasthost fusjonerer og bytter navn til Availo. Dette innebærer at selskapet blir en stor aktør i Norge på hostingrelaterte tjenester.

Selskapet i Norge og hostingvirksomheten i Sverige samles nå i et eget datterselskapskonsern under Phonera AB med navnet Availo.

Per Brose, grunnlegger av Ventelo Hosting og administrerende direktør for Availo i Norge, forklarer at navnet spiller på det engelske ordet for tilgjengelighet – availability.

Samler alt under nytt navn

– Med den samlede kompetansen vi har i Norge og Sverige, er vi uten tvil den betydeligste aktøren innenfor vårt område. Kompetansen sikrer at vi er i stand til å leve opp til vår ambisjon og sørge for at våre kunders servere alltid er tilgjengelige, sier Per Brose.

Konserndirektør Robert Kjellberg sier det er logisk å samle alle selskaper i Sverige og Norge under et felles navn.

Utfyller hverandre

– Navnet Availo er tatt frem i felleskap for å samle og styrke virksomheten. Kompetansemessig utfyller selskapene hverandre. I tillegg til å være en sterk leverandør på de lokale markedene, kan vi også tilby løsninger til kunder som har behov for en sterk partner på kryss av grensene. Vi får stadig flere slike henvendelser fra markedet.

Øker også tilgjengeligheten

Availo øker tilgjengeligheten og sikkerheten for virksomhetskritisk informasjon ved å tilby co-location, hosting og connectivity på en miljøvennlig måte.

Selskapets tjenester i form av co-location er tilpasset kunder som stiller krav til høy tilgjengelighet og et kraftig IP-nett med en kapasitet på opptil 10 Gbit/s.

Legg igjen en kommentar