Huawei valgt som eneleverandør til Telenor

Huawei valgt som eneleverandør for oppgradering av Telenors tale- og IP-nettverk i 10 land.

Huawei er valgt som eneleverandør til oppgradering av Telenors tale- og IP-nettverk i 10 land.

Huawei skal levere en omfattende One Network- og IP Core-løsning og driftstjenester over 5 år.

Avtalen omfatter 10 land, inkludert Norge, Singapore, Hong Kong (Kina), Storbritannia, Tyskland, Nederland, Pakistan, Bangladesh, Thailand og Malaysia.

Telenor kan levere til 170 internasjonale operatører

Huaweis One Network- og IP Core-løsning vil gjøre Telenor effektivt i stand til å levere avanserte tale-, video-, data- og IP-tjenester til 170 internasjonale operatører.

Løsningen innebærer bygging av et fremtidssikkert IPX-klargjort nettverk, som er et høykapasitets og høykvalitets samtrafikknettverk, kompatibelt med TDM-nettverk.

I tillegg til å utvikle den nye IP-nettverksløsningen for Telenor, vil Huaweis integrerte driftstjenester – inkludert Network Prevention, samt planlagte og korrigerende vedlikeholdstjenester – vedlikeholde hele nettverket, noe som gjør TGS i stand til å fokusere på å sikre optimal nettverkskvalitet for sine kunder.

Skal gi mere business

– Vi er stolte av at Telenor har valgt Huawei til å utvikle og vedlikeholde deres IP-nettverk i 10 land. Dette partnerskapet demonstrerer vår evne til å integrere vårt tilbud innen driftstjenester sømløst og levere skreddersydde og fleksible løsninger som møter kundebehov i stadig endring, samt skape maksimal verdi for kundens forretning, sier Jay Zhang, direktør for Huaweis Telenor-forretningsenhet.

Vokser raskt

Huawei har levert mer enn 5000 prosjekter innen nettverksytelse til mer enn 395 operatører i 165 land. Huaweis One Network-løsning for fremtidssikker samtrafikk har blitt innført av flere enn 73 operatører.

Huawei er den raskest voksende tilbyderen av driftstjenester (managed services), med over 230 avtaler som betjener operatører i over 60 land.

 

Legg igjen en kommentar