Fikk IT-driftsavtale med Skanem-konsernet

Norske Skanem, som en av Europas største leverandører av selvklebende etiketter, har valgt EDB ErgoGroup til å drifte IT-plattformen sin i tre år fremover.

Driftsavtalen har en samlet verdi på 11,5 millioner kroner før opsjoner.

– Et norsk og internasjonalt konsern som velger EDB ErgoGroup som ny IT-leverandør er meget gledelig, sier Thorolf Thorstensen, leder av Global IT Operations.

Skanem har tegnet avtale med EDB ErgoGroup om drift av Skanems IT-plattform.

EDB ErgoGroup tar over ansvaret for drift av

  • ASP løsning for 420 brukere
  • Drift av applikasjoner og servere
  • Leie av hardware og software knyttet til driftsplattformen
  • Lagring- og backupløsninger
  • Servicedesk 24/7
  • Lokasjonsspesifikke løsninger på enkelte av Skanems internasjonale kontorer

I tillegg har Skanem tegnet en Microsoft Enterprise Agreement på lisenser gjennom EDB ErgoGroup, slik at konsernets ansatte får tilgang til nødvendige standard kontorapplikasjoner.

Var moden for oppgradering

– Vi så at vi hadde en IT-plattform moden for oppgradering. I den sammenheng så vi etter en lokalt forankret IT -leverandør med kompetanse og bredde til å følge våre internasjonale vekstambisjoner. Kombinasjonen av EDB ErgoGroups regionale leveranseapparat, metodikk og internasjonale leveranseerfaring ble avgjørende for valget, sier IT -sjef Ivar Berg i Skanem.

Har vekstambisjoner

– For EDB ErgoGroup er det spennende å jobbe sammen med en internasjonal aktør som Skanem. Konsernet har vekstambisjoner og ser behovet for en strategisk IT-partner som kan levere nye IT-løsninger på felles plattform. EDB ErgoGroup vil gi Skanem nettopp den langsiktige partneren de har sett etter, sier Thorolf Thorstensen, leder for IT Operations i EDB ErgoGroup.

Legg igjen en kommentar