DAGENS APP: Se gratis film med Voddler på Nokia

Filmtjenesten Voddler har en gratis film-app for alle som har oppgradert til operativsystemet Symbian Anna. Dermed kan du se filmer på smarttelefonen.

Appen tilbyr både de siste leiefilmene fra Hollywood og reklamefinanserte filmer. Takket være kopieringsbeskyttelsen i Nokias telefoner, som har støtte fra filmbransjen, er det mulig å se de aller nyeste filmene på telefonen, uansett hvor du er. Appen finnes nå tilgjengelig i Ovi Butikk.

Appen gjør filmkveldene enklere og mer varierte. I stedet for å slå på TV-en og håpe det går noe spennende der, er det nå mulig å bruke mobilen for å velge mellom et stort antall filmer blant Voddlers reklamefinansierte PLAY-filmer, og i stedet for å gå ned til videobutikken, går det raskt og lett å leie noen av Voddlers RENT-filmer.

250 titler for mobilvisning

Ved lanseringen har Voddler aktivert drøye 250 titler for mobilvisning, og nye titler legges til jevnt og trutt fremover fra Voddlers voksende totalkatalog på ca 4500 titler.

– Våre kunder kan nå på en enkel måte nyte film på mobilen. Kopieringsbeskyttelsen i Nokias telefoner innebærer også at filmselskapene kan gjøre det mulig å vise de aller nyeste filmene som ellers bare finnes tilgjengelig i DVD-butikker eller i VOD-tjenester på din datamaskin. Dette har tidligere ikke vært mulig via mobilen, sier Christophe Joyau, Head of Services, Nokia North.

Blant filmene du kan se i Voddlers Nokia-app ved lansering er nye filmer som No Strings Attached, Red Riding Hood, Due Date og The Town, moderne klassikere som Harry Potter-serien, Matrix-serien eller Batman-filmene, eller familiefilmer som Chicken Little og Dinosaur.

Kul løsning

Med Voddlers film-app kan film sees på den skjermen som måtte befinne seg i nærheten.

Med appen er det mulig for eksempel å begynne å se film på mobilen på vei hjem, deretter fortsette hjemme ved PCen eller på en internettoppkoblet TV, uten å måtte starte på nytt og spole fremover.

Her kan du laste ned

Voddlers Symbian-app krever ikke et spesielt abonnement, men brukeren må ha oppgradert til Symbian Anna. Symbian Anna er en oppdatering av Symbian som innebærer en bedre brukeropplevelse med blant annet et nytt grensesnitt, forbedret nettleser, økt sikkerhet og en oppgradering av Nokia Kart. Filmvisningen fungerer så vel via mobilnettet som via WiFi.

Appen finnes nå tilgjengelig i Ovi Butikk.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com