ErgoGroup utnevnt til Cisco Gold Partner i Norge

På IT-tinget som nå pågår i Tønsberg, ble det kjent at EDB ErgoGroup er sertifisert som Cisco Gold Partner i Norge. Dette er en sertifisering som henger svært høyt.

– Statusen som Gullpartner gir EDB ErgoGroup et konkurransefortrinn, både relatert til spisskompetanse og gode innkjøpsbetingelser. Vi satser tungt på oppbygging av kompetanse innenfor dette området, og dette vil komme både våre kunder og oss som selskap til gode i tiden fremover, sier Hans-Henrik Merckoll, konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup.

Dette sier Cisco om EDB ErgoGroup som Gold Certified Partner
Cisco peker i sin begrunnelse på at EDB ErgoGroup som Ciscos gullpartner har oppnådd det høyest mulige sertifiseringsnivået.

De sier at  og at EDB ErgoGroup samtidig innehar et bredt spekter av kompetanse knyttet til disse fire områdene: Unified Communications, Routing and Switching, Security og trådløst LAN. EDB ErgoGroup har også integrert det dypeste nivået av kompetanse innenfor Ciscos livssyklus-tjenester i sine tilbud i markedet, og selskapet får svært gode tilbakemeldinger fra sine kunder knyttet til disse leveransene.

Sertifisering som henger svært høyt

– EDB ErgoGroup er et av Nordens ledende IT-selskaper. Selskapet besitter ledende kompetanse innenfor en lang rekke områder, og jeg er imponert over kvaliteten og nivået på de Cisco-relaterte tjenestene som tilbys i markedet.  Det er derfor svært gledelig for ossat EDB ErgoGroup har oppnådd status somCisco Gold Certified Partner. Dette er en sertifisering som henger svært høyt, og det er ikke uten grunn at EDB ErgoGroup har nådd gullpartner-status, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Systems Norge.

Har 150 jobber med Cisco-relaterte tjenester

EDB ErgoGroup har omfattende leveranser innenfor nettverksprodukter og infrastrukturtjenester og leverer alt fra produkter, programvare, rådgivning og design til installasjon, systemintegrasjon, service og support.

Totalt har EDB ErgoGroup mer enn 150 konsulenter involvert i arbeid med Cisco-leveranser, og mer enn 50 av disse er sertifisert i henhold til Ciscos oppdaterte krav. EDB ErgoGroup besitter et bredt spekter av ekspertise på mange teknologiplattformer og har fullført avanserte sertifiseringsprogrammer innenfor følgende områder:

  • Advanced Wireless
  • Advanced Security
  • Advanced Unified Communications
  • Advanced Routing and switching

Legg igjen en kommentar