Han blir ny sjef for Tele2 i Norge

Network Norway-sjef Arild Hustad er utnevnt som ny administrerende direktør i Tele2 Norge. Han etterfølger Håkon Dyrnes som vil forlate selskapet.

Arild Hustad tiltrer sin nye stilling den 3. oktober.

Hustad har en solid bakgrunn innen telekommunikasjon som konsernsjef i Network Norway Norge, administrerende direktør for Telecom Management Partnere og ulike lederstillinger i Telenor, Norge, Skandinavia, Afrika og i British Telecom.

Skal være en mobil utfordrer

– Arild Hustad har en lang og suksessrik karriere innen telekom. Etter oppkjøpet av Network Norge har vi en spennende tid foran oss i det norske markedet. Jeg er overbevist om at Arild vil sikre Tele2s suksess i det norske markedet og styrke vår rolle som en mobil utfordrer, sier Thomas Ekman, Market Area Director Nordic i eierselskapet Tele2 AB.

Roser Dyrnes for innsatsen

– Håkon Dyrnes har bygget et solid Tele2 i Norge. Jeg vil gjerne takke Håkon for hans gode ledelse i et kompleks telemarked. Han har bidratt sterkt til kjøpet av Network Norge og utvidelsen av det tredje norske
mobilnettet som er viktige milepæler for Tele2 i Norge, sier Ekman.

Legg igjen en kommentar