Telenor presser mobilprisene ned

Telenor sier deres nye priser er en gavepakke til mobilbrukere. For 249 kroner kan du bruke mobilen så mye du vil i tre måneder.

– Telenors mobilpriser er blitt lave, og det ønsker vi at enda flere skal være klar over. Samtidig har vi tilpasset abonnementene dagens bruk, der stadig flere surfer på mobilen. Prisgaven er motivert av at flere skal få oppdage våre prisgunstige abonnement der datatrafikk er inkludert, sier Svein Henning Kirkeng, leder for Privatmarked i Telenor.

Ubegrenset bruk

Tilbudet omfatter de som nå skaffer seg Komplett M, L eller XL.

De som benytter seg av tilbudet får ubegrenset bruk på tale, SMS, MMS og mobilsurf i tre måneder for et engangsbeløp på 249 kroner.

– Komplett-abonnementene har fått en flott start i markedet, nå ønsker vi at flere skal oppdage fordelene ved abonnementene, sier Kirkeng.

Mer mobilsurf

Nordmenn har for alvor forstått at mobilen ikke lenger bare er en telefon. Bare tre år tilbake i tid var andelen smarttelefoner i Telenors nett 15 prosent, nå er tallet nær 50 prosent.

Med smarttelefonene følger ny brukervaner, og Telenors abonnement er tilpasset de nye mobiltrendene.

Stiller høye krav til dekning

– Det er blitt en selvfølge for folk å oppdatere Facebook, sende e-post og surfe på Internett med mobilen. Komplett-abonnementene er designet for at slik bruk ikke blir kostbar. Samtidig stiller den nye bruken høye krav til dekning. Telenor moderniserer nå mobilnettet for å sikre markedets beste mobilopplevelser, sier Kirkeng.

Han viser til at Telenor er i sluttfasen av arbeidet med å bytte ut hele mobilnettet med 9000 nye basestasjoner tilpasset morgendagens bruk.

Det nye mobilnett gir bedre stabilitet, bedre dekning og høyere hastigheter for data.

Både med og uten telefon

I en fersk undersøkelse fra Telenor om kundenes kjøpevaner går det frem at 52 prosent av oss kjøper abonnement og telefon sammen, men at det er vekst i andelen som kjøper hver for seg.

Videre fremgår det i undersøkelsen at litt over halvparten av nordmenn kjøper mobiltelefon i butikker, mens 40 prosent foretrekker å kjøpe mobil i nettbutikk, sistnevnte en økning på sju prosent sammenlignet med i fjor.

– Disse funnene tar Telenor konsekvensen av. Vi har markedets beste tilbud dersom du ønsker å kjøpe mobil og abonnement samtidig. Og vi har svært gode abonnement for de som kun ønsker å skaffe seg et nytt mobilabonnement, avslutter Svein Henning Kirkeng.

Fakta

  • Ubegrenset tale, SMS, MMS og data for alle som kjøper Komplett M, L eller XL.
  • Ubegrenset er begrenset oppad til 20.000 min/SMS/MMS og 6,5 GB data.
  • Tilbudet gjelder i tre måneder fra kunden inngår avtale.
  • Tilbudet er tilgjengelig i alle Telenors salgskanaler fra 23. september til 31. desember 2011.
  • Tilbudet gjelder for alle kunder som kjøper et av de nevnte abonnementene i perioden, enten det er med eller uten binding.
  • Etter at tilbudsperioden er over fortsetter kundene på abonnement med de pakker Telenor har i dag.
  • Prisene gjelder i Norge.
  • Egne priser for spesialnummer.
  • Kan kombineres med FriFamilie.

Legg igjen en kommentar