TEST: Sennheiser headset skapt for iPhone

Sennheisers nyeste bluetooth headset er en lekker liten sak som ifølge Sennheiser har et design inspirert av iPhone 4, men fungerer på alle telefoner.

Hva de legger i dette utover den lille biten i børstet aluminium er vi usikre på, headset’et fungerer like godt på Android-baserte telefoner, og vi synes det litt ekslusive designet passer godt til de fleste telefoner i hva vi kanskje kan kalle «business» klassen.

Headset’et har tre knapper. En knapp som fungerer som av/på og svare/legge på, og to volumknapper.

Det følger med tre forskellige gummiputer som du kan bytte ut etter hvem som passer ditt øre best.

Det lades med en standard MicroUSB kabel, noe som ironisk nok gjør at du kan lade det med telefonladeren din hvis du har omtrent alt annet enn en iPhone…

Lyden i headset’et er meget god, kanskje litt vel skarp til tider, men det gjør at du hører bedre hva motparten sier i støyende omgivelser. Det er aktiv støyreduksjon slik at mortparten også hører deg godt selv i ganske støyende omgivelser.

Headset’et kan ikke brukes til å høre på musikk eller andre mediakilder, kun samtaler. Du kan ved å dobbeltklikke på av/på knappen starte en oppringing med voice-dialing hvis telefonen din støtter dette.

Konklusjon
Dette headset’et er lite og sitter litt løst i øret, så vi kategoriserer dette som et typisk reise-headset du har i lomma og tar opp når du har en samtale, dermed passer de nok mest for deg som er mye på farten og liker å bruke headset av og til. Sitter du mye i telefonen, ville vi nok valgt en litt større og mer ergonomisk headset.

Sennheiser VMX 200 kan kjøpes fra november, til en veiledende utsalgspris av NOK 840 inkl. moms.

Pluss 🙂

  • God kvalitetsfølelse
  • Bra lydkvalitet
  • Solide volumknapper

Minus 🙁

  • Ikke dedikert av/på knapp
  • Ingen batteriindikator
  • Kan ikke overføre lyd fra musikkspiller og lignende

Vurdering: [Rating:4/6]

Legg igjen en kommentar