Fri bruk på mobil bredbånd fra Get

Digital-TV og bredbåndsselskapet Get har lansert et nytt mobilt bredbånd abonnement.  Dette leveres gjennom Telenors mobilnett.

Dermed får Get-kundene samme dekning og kapasitet som Telenors egne produkter.

Abonnementet er et “fri bruk” abonnement og for 289 kroner i måneden kan kunder surfe på internett så mye de vil – vel og merke dersom de er i Norge.

For kunder med bredbåndsabbonementet M20 eller høyere er prisen 249 i måneden.

For de som har et større behov
7. juni i år lanserte Get et abonnement tilpasset kunder som kun trenger mobilt bredbånd av og til. Her er det ingen faste månedskostnader for kunder med de høyeste bredbåndshastigheten – kun betaling for faktisk bruk.

Dagens lansering er beregnet for de som har et større behov for mobilt bredbånd, og som ønsker en sikkerhet for hva kostnadene til mobilt bredbånd blir hver måned.

Tilpasset for de som er på farten
– Mobilt bredbånd blir stadig viktige som et supplement til den faste bredbåndsforbindelsen folk har i hjemmet, og vi er glad for at vi fra i dag kan tilby kunder enda et mobilprodukt tilpasset kunder som er mye på farten, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Get lanserte tidligere i år både et micro sim kort tilpasset iPad og Android baserte lesebrett, og et USB modem som enkelt kobles til PC-en.

Vil komme med trådløs ruter

Etter hvert vil Get også lansere en mobil trådløs ruter med simkort som gjør at flere kan dele det mobile bredbåndet gjennom et lokalt trådløst nettverk – uansett hvor man er.

Legg igjen en kommentar