WiMP blir nå tilgjenglig på Windows Phone

Musikktjenesten WiMP blir tilgjenglig som en av de første applikasjonene når operativsystemet Windows Phone 7 kommer til Norge.

Innen kort tid vil  WiMP være tilgjengelig for mobiltelefoner som lanseres med Windows Phone 7 – eller Mango – som systemet også kalles.

– Måten Windows-telefonen er laget på gir en veldig god brukeropplevelse i WiMP. «Metro»-systemet får fram våre unike fordeler og det redaksjonelle innholdet vårt på en god måte. Slik blir det lett å oppdage ny musikk og gamle klassikere. Windows Phone er derfor en naturlig plattform for oss å være på, som vi har stor tro på, sier Per Einar Dybvik i WiMP.

Et naturlig valg

– WiMP for Windows Phone 7 bør være et naturlig førstevalg for musikkelskere og alle som er glad i musikk. WiMP utnytter styrkene i plattformen og det innovative brukergrensesnittet «Metro» til å skape en unik brukeropplevelse der musikken står i fokus, sier teknologidirektør Petter Merok i Microsoft Norge.

300 000 betalende brukere

WiMP er i sterk vekst og hadde i slutten av juni over 300 000 betalende brukere i fire land, opp fra 100 000 ved årsskiftet.

700 000 norske Canal Digital-kunder får nå også tilbud om WiMP inkludert i sitt TV-abonnement.

WiMP er tilgjengelig i Norge, Sverige og Danmark, samt i Portugal under et annet varmerke.

Legg igjen en kommentar