HTC gir folk kickstart med Explorer-mobil

HTC har lansert Explorer, en smarttelefon til en overkommelig pris. Denne skal gi en god brukeropplevelse til folk som ikke har hatt en smarttelefon tidligere.

Det ryktes at Apple vil komme med en billigmodell av sin iPhone. Det vil være et smart trekk. I tilfelle – så vil HTC Explorer være en telefon som kan konkurere med denne.

HTC har lenge konkurrert i å ha de råeste smartmobilene for avanserte brukere. Nå tar de steget ned, og har laget en mobil som er til «nybegynnere» av smarttelefoner.

Brukervennlig mobil

Med en avrundet og kompakt design, en 3,2-tommers HVGA berøringsskjerm og 3 megapiksel kamera er HTC Explorer en enkel og brukervennlig smarttelefon.

– HTC Explorer er lett å bruke og setter brukeren i sentrum ved å gi rask tilgang til det viktigste innholdet og informasjon, sier Peter Frølund, nordisk direktør for HTC.

– Dette er rett og slett en smartere telefon, og enda et tydelig eksempel på HTCs engasjement for å utvide markedet for avanserte smarttelefoner, sier Frølund.

Har også HTC Sense

HTC Sense er integrert i telefonen som gjør at brukeren opplever skarp grafikk, levende animasjoner, et bredt utvalg av widgets og en livaktig værutsikt.

HTC Explorer har en låseskjerm som kan tilpasses slik at brukeren får tilgang til deres mest brukte applikasjoner med bare ett trykk. Som sosiale oppdateringer, bilder, vær og aksjer som kan ses ved å starte opp skjermen.

Den aktive låseskjermen gir også rask tilgang til kamera, samt den nye Smart Dialer, som viser en meny for rask og enkel ringing med kun en berøring.

Tett forbindelse med familie og venner

Man kan følge kolleger, venner og familie på de sosiale medier med widget’en Personer, som viser alle deres opdateringer i en enkel, oversiktelig tråd.

Det krever kun ét trykk for å sende et bilde, videoklipp eller en plassering i en beskjed.

Rask og intuitiv nettleseropplevelse

HTC Explorer tilbyr en komplett nettsurfingsopplevelse med flash-støtte, og er den første i sin klasse med en HVGA-skjerm, noe som lar deg kjøre nesten alle applikasjonene i Android Market.

Den har dessuten innbygget URL-gjengjennelse, som gir ekstra hurtig tilgang til de 100 mest populære nettsidene.

Du kan også reservere bord på restauranter, eller koble seg til kundeservicetelefoner bare ved å trykke på telefonnumre som står på hvilken som helst nettside.

Og hvis du har glemt å skrive ut kartet til dit du har tenkt deg, velg ganske enkelt adressen for å få opp et kart og den gjeldende plasseringen din.

Ta kontroll over livet ditt

HTC Explorer gir deg større kontroll over livet ditt med muligheten til å få tilgang til flere e-postkontoer for både arbeid og fritid, samt kombinere forskjellige kalendere inn i én enkelt visning.

Avtaler fra hver kalender vises i ulike farger for å gi et klarere bilde av din travle hverdag. Kalenderinvitasjoner styres også fra en kategori, noe som gjør at du kan administrere tiden din mer effektivt.

Få bedre kontroll over dataene og de mobile tjenestene dine med HTC Explorers nye forbruksmåler som har oversikten over samtaleminutter, meldinger og data slik at du til enhver tid vet hvor mye du bruker.

Fakta

  • HTC Explorer lanseres i Norge i fjerde kvartal 2011 i fargen sort.
  • Brukerne kan også tilpasse sin HTC Explorer med en rekke utskiftbare bakdeksler i spennende farger.
  • Selv om HTC sier at telefonen skal ha en overkommelig pris, så vil de ikke tallfeste dette før senere.

Legg igjen en kommentar