Revisorselskap vender tilbake til NetCom

Revisor- og konsulentselskapet PricewaterhouseCoopers har på nytt valgt NetCom som leverandør av mobiltjenester. Avtalen har en verdi på omkring 20 millioner kroner over to år.

Kontrakten gjelder 1500 mobil- og mobilt bredbåndsabonnementer.

Avtalen inkluderer også 100 4G-abonnementer, neste generasjons mobile bredbånd med langt høyere datahastigheter.

PwC tar i bruk full Trådløs Bedriftsløsning.

En forutsigbar prismodell, effektivt servicekonsept og storsatsning på nettverk og dekning var viktige faktorer da PwC valgte Netcom på nytt.

Ville ha større grad av forutsigbarhet

– Vi verdsetter at NetCom er kundeorienterte og evner å skreddersy løsninger til våre behov. Vi ønsket oss en enda større grad av forutsigbarhet på mobilkostnadene til selskapet, og den tryggheten har vi fått gjennom den nysignerte avtalen, sier IT-direktør Trond Legreid i PwC.

– Våre ansatte er mye på farten og har behov for høye datahastigheter for å kunne arbeide effektivt. Gjennom avtalen med NetCom får vi et raskt mobilnett, og vi synes det er spennende med mulighetene som ligger i 4G-nettet, sier Legreid.

Nettverksatsning bærer frukter

– PwC har vært NetCom-kunde tidligere og vi er stolte over at selskapet igjen velger oss som mobilleverandør. Dette er en viktig avtale for oss, og vi gleder oss over at PwC også tar i bruk 4G-nettet. Avtalen viser at vår satsning på nettverksmodernisering, dekningsutbygging og mobilt bredbånd bærer frukter, sier administrerende direktør August Baumann (bildet) i NetCom.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com