Slik er den nye iPhone 4S fra Apple!

iPhone 4S kommer til Norge innen utgangen av oktober. Den billigste modellen (16 GB) koster 1170 kroner med abonnenement i USA. Dermed har Apple kommet med en «billigtelefon».

iPhone 4S vil først være tilgjengelig i USA, Australia, Canada, Frankrike, Tyskland, Japan og Storbritannia fredag 14 oktober.

iPhone 4S vil rulles ut over hele verden til 22 flere land innen utgangen av oktober – blant annet Norge.

iPhone 4S leveres i enten svart eller hvit, og vil være tilgjengelig i USA for en veiledende pris på 199 dollar for 16 GB-modellen og 299 dollar for 32 GB-modellen og 399 dollar for den nye 64 GB-modellen.

iPhone 4S har et 8 megapiksler kamera, f/2.4, ansiktsgjenkjenning og automatisk hvitbalanse. Også 1080p HD video! Var det dette alle ventet på? Skuffet?

iPhone 4S kan nå også ta opp video i full 1080p HD-oppløsning og med den nye videoen bildestabilisering funksjonen, kan du ta rikere, mykere videoer. Andre iPhone 4S videokamera-forbedringer inkluderer økt følsomhet, skarphet og en økt evne til å ta videoer under dårlige lysforhold. Med den nye iMessage tjenesten i iOS 5, kan du nå raskt dele videoer med familie og venner.

iPhone 4S kommer med 5 iOS, det Apple hevder er verdens mest avanserte mobile operativsystem, som inkluderer over 200 nye funksjoner, inkludert Notification Center, en innovativ måte å enkelt vise og behandle meldinger på ett sted uten avbrudd og iMessage, en ny meldingstjeneste som lar deg lett å sende tekstmeldinger, bilder og videoer mellom alle iOS 5 brukere.

iOS 5 vil også være tilgjengelig som en gratis programvareoppdatering til iPhone 4 og iPhone 3GS kundene slik at de kan oppleve disse nye funksjonene.

Den nye telefonen har Siri, en intelligent assistent som hjelper deg med å få ting gjort bare ved å spørre. Siri vil være tilgjengelig i betaversjon på iPhone 4S på engelsk (lokalisert for USA, Storbritannia og Australia), fransk og tysk.

iPhone 4S har et nytt trådløssystem. Du skal selv kunne velge kvalitet. iPhone 4S den første telefonen til at du kan veksle mellom to antenner for å sende og motta.Telefonen har raskere nedlastingshastighet; 14,4 Mbit/s ned og 5,8 Mbit/s opp.

Bildeoppløsningen til iPhone 4S er på 3264 x 2448 piklser. Dette er 60 prosent mere piksler enn på iPhone 4-kameraet.

iPhone 4S støtter telefonen både GSM og CDMA. Dette er bra nytt for forretningsfolk som reiser rundt på kloden.

Telefonen har 8 timers taletid via 3G, 14 timer med 2G.

Batteritid er oppgitt å være på seks timer.

iPhone 4S har en A5-chip, tokjerneprosessor under panseret. Dette er den samme som finnes i iPad 2.

Maskinkraften gir syv ganger raskere grafikk enn dagens Iphone 4. Derfor skal Apple nye mobilbaby være bedre egnet til spill.

Dette er en av grunnene til at Apple lanserte spillet Infinity Blade 2 i forbindelse med iPhone 4S.

 

3 thoughts on “Slik er den nye iPhone 4S fra Apple!

 1. Egentlig litt skuffende.
  Og det er sjeldent en samlet verdenspresse er enig. Jeg kan ikke huske sist det har vært så lite skriverier etter en Apple-lansering. Kanskje folk er i ferd med å våkne opp fra transen?

  … og Apple burde slutte å lyve så vanvittig med statistikk og tall, men det er en annen sak.

 2. Hei,

  Må nok skuffe dere «anti-iPhone´ere», men iPhone 4s ser ut til å sette «all time high» med nærmere 4 millioner solgte telefoner den første helgen – http://e24.no/it/amerikanere-staar-i-lange-koeer-for-aa-kjoepe-iphone-4s/20110229

  Pressen var kanskje skuffet, og den eminente danske tele-analytikeren John Strand også – som kalte iPhone 4s et svik mot kundene, men kundene selv ser ikke ut til å være enig…

  Skal jeg ha iPhone 4s, spør du kanskje – selvsagt skal jeg det – jeg er jo i transe 🙂

  Fortsatt god helg / Hans-Petter

 3. Mange er skuffet over at iPhone5 ikke kom, men Apple har her gjort det mest logiske. De har tatt en modell som fortsatt har det mest ekslusive og moderne designet på markedet og forbedret alle de viktige spesifikasjonene, slik at de fortsatt er helt i toppsiktet.

  Eneste som skuffet meg er at de ikke øket skjermstørrelsen. 3.5 tommer er i minste laget. De burde kunnet økt den til for eksempel 3.7 eller 4 tommer uten å gjøre telefonen spesielt større totalt sett.

Legg igjen en kommentar