TEST: Er Xperia Mini Pro årets businessmobil?

Sony Ericsson har tatt den mest utradisjonelle av Xperia-modellene og oppgradert den i alle ledd. Resultatet kan være årets beste businesstelefon.

Det er lett å la seg lure til å tro at Xperia Mini Pro, som sin forgjenger er en svak liten telefon full av kompromiss. Det er den ikke!

Her får du kraft så det holder med 1Ghz prosessor og 512MB RAM, merkbart større (3 tommer) og skarpere skjerm med bedre oppløsning, mye bedre byggkvalitet og en minimal men flott oppgradering av design og grensesnitt.

De har også økt batterikraften med 25%, det merkes godt.

Tastaturet er fortsatt et av markedets beste med dedikerte ÆØÅ knapper. De har til og med klart å skvise inn fire piltaster. Vi ønsker oss dog at nettleser-knappen hadde vært en søkeknapp istedet.

Typisk Sony Ericsson så er også kamera på denne lille tassen av ypperste kvalitet med dedikert fysisk knipse-knapp. Kamera er fortsatt på 5mpx, men kan nå også ta opp video i HD.

For business-brukeren så kan man glede seg over at Sony Ericsson har inkludert en lisens på markedets beste Exchange klient; Moxier Mail. Dette er en fullverdig Exchange klient som overgår Android sin innebygde med funksjonalitet og sikkerhet.

Konklusjon
Hvis du vil ha en liten telefon, men med skikkelig kraft og et godt fysisk tastatur så får du tre ønsker på en gang med Xperia Mini Pro. Vi tror dette kan være årets beste business telefon. Telefonen blir din for under 2500 kroner.

Pluss 🙂

  • Oppgradert i alle kanter uten å bli større
  • Bra fysisk uttrekkbart tastatur
  • Markedets lekreste Android tilpasning?

Minus 🙁

  • Skjermen kan nok fortsatt bli i minste laget for mange
  • Selv med oppgradert batteri, er det litt svak batteritid
  • Mangler dedikert søkeknapp

Vurdering: [Rating:5/6]

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com