Ny redaktør i Mobile Business Magazine

Mobile Business Magazine og Mobizmag.no girer opp aktivitetsnivået og styrker profilen. Paal Leveraas er blitt ny ansvarlig redaktør.

Mobile Business Magazine (papirutgaven) har et opplag på 40.000 eksemplarer, og er det største IT-relaterte magasinet i Norge.

Siste nummer av magasinet ble distribuert sammen med Finansavisen og fagbladet Elektronikkbransjen. I tillegg får alle de sentrale bedriftene i mobilbransjen magasinet på døra.

Kjent pressenavn

Magasinets nye redaktør Paal Leveraas er et kjent navn i data- og IT-bransjen. Han har tidligere vært redaktør i Computerworld, samt at han har vært gründer og redaktør for nettavisen Digi.no.

De siste ti årene han jobbet med coaching av ledere, spesielt innenfor IT- og mediebransjen, for å hjelpe dem til større tydelighet og synlighet for seg og sin virksomhet.

Den nye databransjen

– Mobilbransjen er den nye databransjen. Og jeg gleder meg derfor til å ta fatt på rollen som ansvarlig redaktør i Mobile Business Magazine. Det er et oppdrag jeg går til med begeistring og forventning, sier Paal Leveraas.

– Mobile Business Magazine er en viktig aktør i en hyperaktiv bransje. I en medievirkelighet hvor zillioner av nettsteder og hundrevis av magasiner og avissider fokuserer på forbrukerperspektivet, inntar Mobile Business Magazine et annet og ganske unikt perspektiv. Vi er opptatt av hvordan virksomheter kan nyttiggjøre seg mobilteknologi for å realisere sine visjoner og drømmer, enten disse drømmene handler om å maksimere bunnlinja eller drive bedre business, sier Leveraas.

Vil styrke profilen

Han sier Mobile Business Magazine og nettstedet Mobizmag.no vil styrke sin redaksjonelle linje ved å skrive mer om mobil business, samt menneskene og virksomhetene bak de gode businesscasene: IT-direktøren som skal gjøre hverdagen enklere for sine kolleger; markedsdirektøren som lurer på hvordan mobilitetsrevolusjonen vil påvirke kjøpsmønsteret; utviklerne, selgerne, strategene og markedsførerne i bransjen som ønsker å levere gode og lønnsomme løsninger til kundene sine.

– Mobilbransjen er en pionerbransje, på godt og vondt. Det er mye uoppdaget land og mange store og fargerike personligheter. Bransjen er stor og innflytelsesrik, men samtidig ikke større enn at Mobile Business Magazine vil ta rollen som «lokalavis», sier Paal Leveraas.

Jobber med nytt produkt

Tidligere ansvarlig redaktør, Dag Friis-Baastad, går nå over i rollen som administrerende direktør og vil dessuten ha ansvaret for annonsesalg.

Friis-Baastad vil også ha ansvaret for å drifte bransjenettverket Mobile Business Network.

Trond Heggelund fortsetter som nettredaktør i Mobizmag.no og vil samtidig ha en sentral rolle i den redaksjonelle utviklingen av nye Mobile Business Magazine (papirutgaven).

Legg igjen en kommentar