Ny virtualiseringsløsning for skrivebordet

En ny ny teknisk løsning gjør at Cisco nå kan leverere tale og video i høykvalitet til virtuelle miljøer. – Virtualisering av arbeidsmiljøer vil vokse raskt i tiden fremover, sier Cisco-sjef Jørgen Myrland.

– Virtuelle skrivebordsmiljøer er ikke noe nytt i seg selv. Det nye er at Cisco, sammen med våre partnere, nå kan levere kvalitetslyd og -bilder ut til klientene. Tidligere erfarte kunder at WAN-kostnadene gikk i taket og at trafikken bar preg av store forsinkelser og dårligere kvalitet på grunn av uforholdsmessig mye trafikk frem og tilbake til datasenteret. Cisco kan nå, i motsetning til andre leverandører, etablere punkt-til-punkt-forbindelser direkte mellom to enheter i et virtuelt miljø. Dette gjør at lyd- og bildekvaliteten er eksepsjonelt god, sier Myrland.

Komplett løsning

Nye klienter, WAN-optimalisering for Citrix XenDesktop, sikkerhetsforbedringer og nye servicetilbud gir Ciscos kunder en komplett virtualiseringsløsning, som imøtekommer behov og fremskynder utrulling av virtuelle skrivebordsmiljøer.

Cisco lanserer nå neste ledd i sin Virtualization Experience Infrastructure-arkitektur (VXI).

Lanseringen rommer en rekke viktige innovasjoner, og tilbyr en one-stop-shop-løsning for bedrifter som distribuerer virtuelle skrivebordsmiljøer til sine avdelinger og ansatte.

Skalerbar

I samarbeid med virtualiseringsleverandører som VMware, Wyse og Citrix, har Ciscos kunder nå tilgang til markedets mest omfattende ende-til-ende-løsning, som sikrer at tale og video leveres enhetlig, sikkert og skalerbart ut til virtuelle desktopmiljøer.

Et konkret resultatet av samarbeidet er en optimalisert utgave av Citrix XenDesktop.

Vil vokse raskt

Sammen med Ciscos egen Wide Area Application Service plattform (WAAS) vil denne hjelpe kunder med å redusere behov for båndbredden når man distribuerer virtuelle skrivebordsmiljøer over større WAN-nettverk.

– Virtualisering av arbeidsmiljøer antas å vokse raskt i tiden fremover. Gartner spår at så mange som 15 prosent av alle arbeidsstasjoner, bærbare som stasjonære, vil være såkalte HVD-maskiner (Hosted Virtual Desktop) innen 2014, sier administrerende direktør i Cisco Norge, Jørgen Myrland.

Sikrer lyd- og bildekvalitet til klientene

Cisco fortsetter å forbedre skalerbarheten for virtuelle arbeidsstasjoner ved å doble fabric-kapasiteten, firedoble båndbredden til servere, redusere tidsforsinkelser med inntil 40 prosent og utvide antallet virtuelle maskiner som kan tilknyttes et enkelt administrasjonsdomene med over 500 prosent.

Med Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI) kan IT-avdelinger overvåke, kontrollere og få tilgang til det virtuelle miljøet hvor som helst og på hvilken som helst enhet.

Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI) er en åpen løsning som integrerer produkter og teknologier på tvers av Ciscos eksisterende arkitekturer for Borderless Networks, Collaboration og Data Center. Dette kombinert med teknologi og løsninger fra virtualiseringspartnere gir en fleksibel og svært sikker infrastruktur, med eksepsjonell brukeropplevelse og høy forretningsverdi.

 

Legg igjen en kommentar