Enklere å ta opp, konvertere og dele video

Cisco Show & Share kommer som egen iPhone og iPad app i løpet av oktober. Demed slipper norske bedrifter mye ekstraarbeid i forbindelse med video.

– Mange norske bedrifter har hatt begrenset nytte av videostreaming på grunn av det manuelle arbeidet man tidligere måtte gjøre med etterarbeid og publisering i ulike formater. Med denne lanseringen gjør Cisco det mulig å automatisere hele arbeidsflyten slik at treningssesjoner, informasjonsvideoer eller informasjon fra ledelsen får et profesjonelt utseende som enkelt kan distribueres. Om mottakeren skal se videoen på PC, Mac, iPad, iPhone eller via egne infoskjermer defineres i den automatiske arbeidsflyten, sier salgssjef Trond Bale (bildet) for Cisco Collaboration i Norge.

Video blir større enn telefoni

I følge en fersk undersøkelse Cisco har gjennomført blant nærmere 500 bedrifter i USA, bruker om lag fire av fem bedriftsledere video minst én gang i uken. Halvparten bruker video til daglig.

Mer enn tre av fem sier de vil øke bruken av video i de nærmeste to årene, mens nærmere to av fem forventer at bruken vil øke betraktelig.

Resultatene stemmer godt overens med Gartner sin prognose om at forretningsbasert video vil være større enn tradisjonell telefoni innen 2014.

Sliter med fragmenterte videoløsninger

Selv om flere og flere bedrifter tar i bruk videokonferanse er det mange som sliter med å sy sammen fragmenterte videoløsninger, og får dermed ikke fullt utbytte av det teknologien har å by på.

Dette vil Cisco gjøre noe med, og tilbyr nå nye produkter og løsninger som gjør at det blir enklere for bedrifter å:

  • Ta opp video: fra hvilken som helst telepresence eller videoendepunkt til andre former for videokonferanse
  • Konvertere video: som er blitt tatt opp slik at det kan spilles av på alle former for endepunkter som mobiler, nettbrett osv.
  • Dele video: via Cisco Show & Care en sikker og sentralisert plattform for videodeling spesielt tilpasset bedrifter. Cisco Show & Share kommer som egen iPhone og iPad app i løpet av oktober.

Er enkelt å bruke

– Med dette kan bedrifter enkelt bruke video aktivt for å sikre høyere grad av entusiasme, motivasjon og forståelse for budskapet man skal spre, uansett om det er organisasjonsendringer eller produktopplæring, sier Trond Bale.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com