mCASH ble årets beste start-opp-selskap

Mobil betaling er fremtiden! Dette mener også Norwegian Invest Forum og Selmer som i ettermiddag kåret mCASH til årets beste start-opp-selskap.

Dermed har Henning A. Gravklev, Thomas B. Carlsen og Daniel R. Döderlein grunn til å juble.

Penger og betalinger er et unektelig en del av folks hverdag. mCASH ser for seg en verden der folk er i stand til å betale til hvem som helst, hvor som helst, når som helst med letthet. Hvorfor trenger vi å vente til faktiske penger er på en konto før vi kan bruke dem?

Konto-og kortnummer er ikke nødvendig
Systemene vi bruker burde gjøre oss i stand til å dra nytte av våre penger raskt, ikke vente til den kommer frem. Henning A. Gravklev, Thomas B. Carlsen og Daniel R. Döderlein ønsker å gjøre avstanden mellom penger og involverte parter i en transaksjonså kort som mulig.

De ser lite behov for konto-og kortnummer. Du kjenner dine venner ved deres navn, og du har telefonnummeret deres, som er mer enn nok til bruk ved mobil betaling, hevder gutta i mCASH.

Ved å skape ekstraordinære brukeropplevelser ønsker vi å gjøre utveksling av penger så enkel, praktisk og morsomt som det kan være, heter det på selskapets nettsider.

I utvelgelsen av årets hadde juryen lagt vekt på følgende
  • Inspirerende gründere
  • Fremragende forretningsidé
  • Solid forretningsmodell
  • Sterk ledelse

Mobizmag.no gratulerer med utmerkelsen!

Legg igjen en kommentar