TEST: Xperia Pro er businesstelefonen for deg

Har du savnet en telefon med gode spesifikasjoner og et skikkelig tastatur, ta frem champagnen, her er Xperia Pro og nå mener Sony Ericsson business!

Sony Ericsson Xperia Pro er på mange måter business-versjonen av Xperia Neo. Telefonen har identiske spesifikasjoner, men er litt tykkere og et uttrekkbart fullstørrelse fysisk tastatur.

Vi snakker altså om en telefon med blant annet en 3,7 tommers skjerm, 1Ghz prosessor, Android 2.3.4, 8mpx kamera og HDMI port. Plastikkfølelsen fra de andre Xperia-telefonene er absolutt tilstede her også, men byggkvaliteten virker solid for det selv om du ikke helt får den ekslusive følelsen.

Telefonen har ikke dual-core eller spesielt stor skjerm, men til gjengjeld ligger prisen rett i overkant av kroner 3000,-. For de aller fleste oppgaver er telefonen rask nok til at du ikke merker noen tregheter.

Grensesnittet er identisk med Xperia Neo og Arc med ett unntak, her får du, som på Xperia Mini Pro, med en lisens på Moxier Pro for profesjonell og komplett synkronisering med Microsoft Exchange.

Sony Ericsson har lagt av/på knappen på venstre side under hodetelefonutgangen, noe som i seg selv er ganske praktisk, men de har gjort den så liten at den er litt kronglete å treffe. De kunne fint laget den dobbelt så stor.

Konklusjon
Kombinasjonen god pris, fysisk tastatur, nyeste Android, Moxier Pro og utmerket tale-kvalitet gjør dette i våre øyne til markedets beste business-telefon. Den kronglete av/på knappen er det eneste som gjør at denne telefonen ikke får full pott.

Pluss 🙂

  • Fysisk tastatur
  • Nyeste Android i lekker innpakning
  • Veldig bra kamera med dedikert knapp

Minus 🙁

  • Litt billig plast-følelse
  • Ingen søke-knapp
  • Kronglete av/på knapp

Se også vårt bildegalleri.

Vurdering: [Rating:5/6]

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com