Cisco Norge vokser raskere enn morselskapet

Cisco Norge leverte et godt første kvartal i regnskapsåret 2012, og den norske enheten fortsetter å vokse raskere enn morselskapet i USA.

Les også: Sped økonomisk oppgang for Cisco internasjonalt

I Cisco Norge var veksten størst for offentlig sektor og mellomstore bedrifter.

Øker på svitsjing og datasentervirtualisering

Cisco offentliggjør ikke regnskapstall for virksomheten i Norge, men kommenterer likevel den økonomiske utviklingen:

– Det er gledelig å registrere at vi har solid vekst i Norge i alle våre kjerneområder.  Veksten var spesielt sterk innen svitsjing og datasentervirtualisering. Også innen samhandling og videomøter var veksten solid, sier Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge.

Investerer mest i kompetanse

– Veksten ledes an av de av våre partnere som investerer mest i kompetanse på Ciscos teknologier. Våre viktigste partnere har fått flere nye sertifiseringer som dokumenterer kompetanse og kunnskap, blant annet innenfor datasenter og samhandling. Vi ser også at flere av de mindre forhandlerne begynner å få øynene opp for Cisco, avslutter Myrland.

Legg igjen en kommentar