Mikke Mus og NRK-klassikere på Altibox

Altibox-kunder får nå tilgang til en rekke Disney- og NRK-klassikere samt nytt innhold i video on demand-tjenesten.

En avtale mellom Altibox, Walt Disney Studios Home Entertainment Norge og NRK Aktivum gir Altibox-kunder tilgang til en rekke programmer.

Det nye innholdet fra Disney og NRK vil være tilgjengelige for leie for Altibox sine kunder fra midten av november.

– Altibox er den første leverandøren vi ønsker å tilby denne muligheten, sier daglig leder Espen Christian Solberg i Disney Norge.

De aller beste klassikerene

− Det er kjekt at Disney Norge og NRK Aktivum har denne tilliten til oss, og vi gleder oss stort til å gi våre kunder noen av de aller beste NRK-klassikerene som nordmenn kjenner så godt, sier administrerende direktør i Altibox, Leif Aarthun Ims.

Fredrikssons fabrikk og Fridtjofs jul

Blant innholdet finner du for eksempel nysatsningen til NRK ved navn Taxi med flere kjente skuespillere, mange episoder fra Fleksnes, Atle Antonsens beste, Dizzie Tunes gode gamle slagere, Heges beste, Fredrikssons fabrikk, Fridtjofs jul og mye mer.

− Vi er svært fornøyde med avtalen med Altibox. Dette gjør at vi kan tilgjengeliggjøre både nye og gamle klassikere fra NRK til et nytt publikum, sier Espen Christian Solberg i Disney Norge.

Slik gjør de det

Walt Disney Studios Home Entertainment Norge er NRKs distributør av innhold. NRK Aktivum har de digitale rettighetene, mens Disney Norge har lokale rettigheter til å gjøre innhold digitalt tilgjengelig.

Utover dette har Disney Norge også et mindre antall av lokale produkter fra andre leverandører som for eksempel filmen Being There.

Det vil si at ansvaret for markedsføring og distribuering av NRK-produsert innhold ligger hos Disney.

Går så det skriker

Altibox sin vod-tjeneste har fra før over 1300 filmer og serieepisoder.

I helgen passerte antallet filmutleier en million, godt over 300.000 flere enn på tilsvarende tidspunkt i fjor.

Foto: Disney

Legg igjen en kommentar