DAGENS APP: Lei film med iPhone eller Android

En av Europas største leiefilmaktører på internett, LOVEFiLM, lanserer nå en gratisapplikasjon til iOS og Android. Dermed får du lettere oversikt over Angelina Jolie og andre skuespillere.

Med den nye app-en kan man leie DVD og Blu-ray-filmer, søke i LOVEFiLMs produktkatalog med over 15.000 filmtitler, lese anmeldelser og se filmtrailere.

Ved hjelp av appen kan brukeren logge inn på LOVEFiLM.no gjennom sin iPhone, iPad eller Android, og på den måten få tilgang til sin personlige LOVEFiLM-konto.

Også spill

App-en gir brukeren tilgang til et stort antall funksjoner som tidligere bare var tilgjengelige på LOVEFiLM.no.

I Android kan man bla igjennom i tillegg til å legge til spill i leielisten, hvilket er unikt for Android-appen.

Målet med lanseringen er å øke tilgjengeligheten og gjøre det enda enklere for LOVEFiLMs medlemmer å håndtere medlemskapet og leie film – uansett hvor de befinner seg.

Se filmtrailere

App- en retter seg også mot de som ikke ennå har blitt medlemmer på LOVEFiLM.no.

Ikke-medlemmer kan nemlig benytte appen for å søke informasjon om LOVEFiLMs 15.000 filmtitler. Som om det ikke var nok kan alle som har installert appen se filmtrailere – både medlemmer og ikke medlemmer. Med andre ord, et must for alle filmelskere!

For ikke-medlemmer er det fullt mulig å bla igjennom appen og lete blant hele sortimentet, lese filmomtaler og se på trailere.

Appen inneholder

  • Søkefunksjon som søker filmer etter tittel, skuespiller eller sjanger
  • Listefunksjon som gir brukeren tilgang til lister over populære filmer, tv-serier og sjangrer
  • Mulighet til å se filmtrailere, legge til og ta bort titler fra leielister, lese omtaler og gi terningkast

Den nye app-en er nå tilgjengelig i landsspesifikke versjoner i LOVEFiLMs tre nordiske markeder, Norge, Sverige og Danmark.

Legg igjen en kommentar